Povezane vesti
Šapić na Avali gde su srušeni nelegalni objekti:"Drago mi je što me je investitor shvatio ozbiljno, nadam se da će i drugi"…
Blic 23.08.2022
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić danas je bio u obilasku nelegalnog gradilišta na Avali. Tom prilikom rekao je kako je vlasnik prihvatio da sruši nelegalno izgrađen objekat, jer bi u suprotnom to uradio Grad. Početkom septembra 2020. godine u… »
Šapić obišao Avalu, gde je u toku rušenje nelegalnog objekta: Insistirao sam da se ovaj predmet aktivira
Telegraf 23.08.2022
Komunalna milicija ozbiljnije će se uključiti u praćenje nelegalnih radova. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obišao je danas lokaciju na Avali gde je nakon naloga Sekretarijata za inspekcijske poslove i krivične prijave protiv graditelja počelo… »
Vesti dana »
Vraća nam se zima i sneg! Ovi delovi Srbije biće prvi na udaru zahlađenja: Preti i olujni vetar
Telegraf pre 28 minutajoš 33 povezane
Musa podigao prašinu pred gostovanje u Beogradu: „Možemo da pobedimo bilo koga u Evropi, ne samo Partizan!“
Hot sport pre 58 minutajoš 59 povezanih
Dodik kaže da je pobeda Karana zagrevanje za oktobarske izbore, Blanuša priznao poraz
Beta pre 59 minutajoš 20 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Lavrov: Rusija ne namerava da napadne Evropu, ali je spremna da vojno odgovori
RTV pre 39 minutajoš 24 povezane