Повезане вести
Шапић: Почео сам да уклањам нелегалну градњу и настављам, боље им је да ме схвате озбиљно
Данас 23.08.2022
Градоначелник Александар Шапић поручио је одговорнима за нелегалну градњу да је крајње озбиљан и одлучан, потврђујући то својим присуством на локацији, на Авали, где је данас почело уклањање таквог објекта из 2020. године… »
Шапић: Почео сам да уклањам нелегалну градњу, боље им је да ме схвате озбиљно
Инсајдер 23.08.2022
Градоначелник Александар Шапић поручио је одговорнима за нелегалну градњу да је крајње озбиљан и одлучан, потврђујући то својим присуством на локацији, на Авали, где је данас почело уклањање таквог објекта из 2020. године… »
Шапић обишао рушење нелегално изграђеног објекта на Авали
Нова 23.08.2022
Градоначелник Београда Александар Шапић обишао је локацију на Авали где је почело уклањање нелегалног објекта направљеног 2020. године, који се једним делом налази у трећој зони заштите природног добра. Шапић је нагласио да од… »
Почело уклањање нелегалног објекта на Авали, Шапић поручио да ће бити "још оваквих примера"
Еуроневс 23.08.2022
Градоначелник Београда Александар Шапић обишао је данас локацију на Авали где је након налога Секретаријата за инспекцијске послове и кривичне пријаве против градитеља, почело уклањање нелегалног објекта изграденог 2020… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 16 минутајош 32 повезане
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Радио сто плус пре 11 минутајош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 56 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних