Povezane vesti
Evro zabeležio najniži nivo prema dolaru u poslednje dve decenije
Radio 021 23.08.2022
Evro je zabeležio najniži nivo prema dolaru u poslednje dve decenije, raspirivši strahovanja da će energetski šok zadržati inflaciju na visokom nivou i učiniti recesiju u Evropi potpuno izvesnom. Mada podaci o poslovnoj aktivnosti u Evropi u… »
Evro prema dolaru najniži u poslednje dve decenije
Nova 23.08.2022
Evro je zabeležio danas najniži nivo prema dolaru u poslednje dve decenije, raspirivši strahovanja da će energetski šok zadržati inflaciju na visokom nivou i učiniti recesiju u Evropi potpuno izvesnom. Mada podaci o poslovnoj aktivnosti u Evropi u… »
Evro na dvodecenijskom minimumu, vredi manje od dolara
Euronews 23.08.2022
Evro je zabeležio danas najniži nivo prema dolaru u poslednje dve decenije, raspirivši strahovanja da će energetski šok zadržati inflaciju na visokom nivou i učiniti recesiju u Evropi potpuno izvesnom. Mada podaci o poslovnoj aktivnosti u Evropi u… »
Vesti dana »
Protesti i blokade i danas po gradovima Srbije - skup profesora "Pobunjeni univerzitet" ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu
RTS pre 15 minutajoš 33 povezane
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 5 satijoš 5 povezanih
Štrajk dela škola u Srbiji se nastavlja obustavom rada ili skraćenim časovima
RTS pre 15 minutajoš 23 povezane
Hladno, tmurno i kišovito! Sa 20 stepeni temperatura otišla u minus, evo kakvo nas vreme očekuje tokom nedelje
Mondo pre 3 satajoš 16 povezanih