Povezane vesti
Ukrala mi 30.000 evra, SAD slobodno šeta i troši moje pare! Šapčanka koju je opljačkala spremačica očajna: Klela se u poštenje…
Kurir 23.08.2022
Šapčanka Rada Dabić, koju je ojadila kućna pomoćnica S.E. (46) na velikim je mukama i lagano "gubi živce" jer dva meseca nakon što je ostala bez više od 30.000 evra rasvetljavanje nezapamćene teške i drske krađe nikako da se makne sa početka. - Policiji… »
Ugledna Šapčanka u agoniji: "Spremačica mi je uzela 30.000 evra, priznala krađu, a još uvek slobodno šeta"
Telegraf 23.08.2022
Ugledna Šapčanka, koja je vlasnik vrtića u ovom gradu, pod velikim je pritiskom uvek kada šeta gradom. Šapčanka Rada Dabić, koju je ojadila kućna pomoćnica S.E.(46) na velikim je mukama i lagano "gubi živce" jer dva meseca nakon što je ostala bez više od… »
Vesti dana »
Ministarstvo zdravlja: Inspekcija u Opštoj bolnici Čačak zbog smrti devojčice, naložen stručni nadzor
Insajder pre 1 satjoš 32 povezane
Nikezić (SSP): Vučić zaslužio orden za najkorumpiranijeg političara u Evropi
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji sa snežnim padavinama i upozorenjima RHMZ-a
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 30 povezanih
Protest advokata ispred novosadskih sudova i tužilaštva zbog „Mrdićevih zakona“ (video)
Pravda pre 51 minutajoš 24 povezane
Bajatović: Ugovor o isporuci ruskog gasa verovatno će biti produžen za još šest meseci
Biznis.rs pre 2 satajoš 24 povezane