Povezane vesti
Glumci kritikovali organizaciju kišnih Filmskih susreta, a pubiku nazvali herojima festivala
Južne vesti 23.08.2022
Glumac večeri Viktor Savić osvrnuo se na sinoćne projekcije filmova koje su praćene jakom kišom i grmljavinom, zbog čega je uputio kritike ogranizatorima Filmskih sureta kojima je poručio da treba da imaju bolji odnos prema glumcima i publici koja je… »
Glumci osuli paljbu po Filmskim susretima, Viktor Savić: "Meni niko nije ponudio večeru, sam sam je platio"
Telegraf 23.08.2022
On i Sloboda Mićalović izrazili su zabrinutost da će se Filmski susreti, ukoliko se nešto ne promeni, ugasiti i ponudili pomoć da sačuvaju manifestaciju u čast velikih imena čiji su naslednici na glumačkoj sceni. Viktor Savić, glasovima publike proglašen… »
Vesti dana »
"Počinjemo danas!" Završen ključni sastanak za samo 50 minuta, stigle pretnje iz Bele kuće, oglasio se i Tramp: "Izbacite ih" (foto)
Blic pre 31 minutajoš 29 povezanih
Amerika napada Iran u naredna 24 sata. Vašington razmatra vojne opcije, pojačane mere bezbednosti u regionu.
Dnevnik pre 56 minutajoš 34 povezane
Brnabić: Poseta evropalamentaraca jeste najavljena, ali dolaze nepozvani
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane
Svi Vučićevi savetnici, a među njima "agent haosa": Ko je Ajnhorn koji je proglašen kriminalcem u bekstvu?
Radio 021 pre 5 satijoš 4 povezane
Pregovori o Grenlandu u Beloj kući: Šefovi diplomatija Kopenhagena i Nuka danas popodne u Vašingtonu sa američkim sagovornicima
Večernje novosti pre 3 satajoš 29 povezanih