Повезане вести
Нико није знао да долазимо, сами плаћамо пиће и храну! Виктор Савић критиковао организаторе Филмских сусрета у Нишу због…
Курир 23.08.2022
Виктора Савића публика је изабрала за најбољег протагонисту треће вечери на Филмским сусретима у Нишу. Глумац се за награду бори с филмом " Било једном у Србији" Петра Ристовског, а на конференцији за медије изнео је низ оптужби… »
Слобода Мићаловић: Нишка публика је вечерас доказала да је најбоља, Виктор Савић: Људима свака част, ја бих отишао са своје…
Блиц 23.08.2022
Невреме праћено јаком кишом, олујним ветром и заглушујућом грмљавином, које се у понедељак увече обрушило на Ниш, није било довољно да заустави пројекције друге вечери Фестивала играног филма Филмски сусрети у Нишу: опчињени… »
Виктору Савићу и Слободи прекипело: Осули паљбу по Филмским сусретима ВИДЕО
Нова 23.08.2022
Вратите фестивал онакав какав памтимо да би будуће генерације могле да га одрже. Не можемо заборавити ни Милену ни Гагу ни све глумце који су добијали награде а и ми са њима. Ми имамо дужност према тим људима, тим легендама да… »
Чак ни јак кијамет није прекинуо филмске сусрете: Нишка публика гледа филмове упркос најјачем пљуску и грмљавини
Блиц 22.08.2022
Чак ни невреме праћено јаким пљуском и грмљавином није прекинуло пројекције треће вечери Филмских сусрета у Нишу. Филм Петра Ристовског "Било једном у Србији" од самог почетка пратила је јака киша али то није било довољно да… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро