Povezane vesti

Vulin: U Moskvi govorim i mislim isto što govorim i mislim i u Beogradu, i u Briselu

Vulin: U Moskvi govorim i mislim isto što govorim i mislim i u Beogradu, i u Briselu

Moj Novi Sad 23.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da njegove poruke nisu antievropske, već su antievropske poruke u kojima se od Srbije traži da "odustane od gonjenja ratnih zločinaca, prizna lažnu državu Kosovo i uvede sankcije Rusiji"… »
Vulin odgovorio evropskom zvaničniku: Nisu moje poruke antievropske, već vaši zahtevi Srbiji

Vulin odgovorio evropskom zvaničniku: Nisu moje poruke antievropske, već vaši zahtevi Srbiji

Sputnik 23.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio je danas da njegove poruke nisu antievropske, već poruke u kojima se od Srbije traži da odustane od gonjenja ratnih zločinaca, prizna lažnu državu Kosovo i uvede sankcije Rusiji. „Ne znam… »
"Ne znam šta vidi u mojoj poseti Moskvi" Vulin žestoko odgovorio Bilčiku: Govorim isto i u Beogradu i u Briselu

"Ne znam šta vidi u mojoj poseti Moskvi" Vulin žestoko odgovorio Bilčiku: Govorim isto i u Beogradu i u Briselu

Srbija danas 23.08.2022
Aludirajući na Vulina, Bilčik je naveo da, kada član Vlade Srbije, tokom zvanične posete Moskvi, šalje "antievropske" poruke, Evropa to primeti. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio je danas da njegove poruke nisu antievropske… »

Vesti dana »