Повезане вести
Вулин: У Москви говорим и мислим исто што говорим и мислим и у Београду, и у Бриселу
Мој Нови Сад 23.08.2022
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је да његове поруке нису антиевропске, већ су антиевропске поруке у којима се од Србије тражи да "одустане од гоњења ратних злочинаца, призна лажну државу Косово и уведе… »
Вулин одговорио европском званичнику: Нису моје поруке антиевропске, вец́ ваши захтеви Србији
Спутник 23.08.2022
Министар унутрашњих послова Александар Вулин саопштио је данас да његове поруке нису антиевропске, вец́ поруке у којима се од Србије тражи да одустане од гоњења ратних злочинаца, призна лажну државу Косово и уведе санкције… »
"Не знам шта види у мојој посети Москви" Вулин жестоко одговорио Билчику: Говорим исто и у Београду и у Бриселу
Србија данас 23.08.2022
Алудирајући на Вулина, Билчик је навео да, када члан Владе Србије, током званичне посете Москви, шаље "антиевропске" поруке, Европа то примети. Министар унутрашњих послова Александар Вулин саопштио је данас да његове поруке… »
Вести дана »
Грбовић (ПСГ): Опозиција ће дочекати представнике институција ЕУ, Вучић није лице Србије
Радио сто плус пре 35 минутајош 32 повезане
Градоначелница Лознице: Укинута ванредна ситуација, приправност због могућих поплава
Бета пре 3 сатајош 48 повезаних
Одбор за правосуђе предложио Скупштини да усвоји Мрдићев сет правосудних закона
Н1 Инфо пре 1 сатјош 24 повезане
Срећна Српска нова година на кули у Абу Дабију; Вучић: УАЕ честитали на најлепши начин
РТС пре 24 минутајош 36 повезаних