Povezane vesti
Miroslav Lajčak za BBC na srpskom: „Sastanak Vučića i Kurtija u Briselu nije bio uzalud"
Radio 021 24.08.2022
Evropski posrednik u pregovorima Beograda i Prištine za BBC na srpskom govori dok se traži rešenje za trenutnu krizu sa registarskim tablicama, ali i razgovara o budućem sporazumu. European Union Ako neće breg Muhamedu, hoće Muhamed bregu. Moderna… »
Miroslav Lajčak za BBC na srpskom: „Sastanak Vučića i Kurtija u Briselu nije bio uzalud"
Južne vesti 24.08.2022
European Union Ako neće breg Muhamedu, hoće Muhamed bregu. Moderna verzija ove izreke glasila bi: ako pregovarači Srbije i Kosova neće do dogovora u Briselu, evropski posrednik Miroslav Lajčak zakucaće na njihova vrata. „Došao sam da nastavim tamo gde… »
Vesti dana »
Plate u Srbiji rastu neverovatnom brzinom: Prosečna zarada veća od 120.000 dinara
B92 pre 38 minutajoš 30 povezanih
Ruski državljanin osumnjičen da je zapalio baštu kafića u Beogradu: Izazvao požar, pa pretio vlasnicima
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 102 povezane
Ovo je mesto havarije koje sa strepnjom gleda pola zapadne Srbije! Proglašena vanredna situacija u Čačku, na desetine hiljada ljudi ostalo bez vode (foto)
Kurir pre 2 satajoš 34 povezane
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 3 satajoš 1 povezana
Novi udarac ZA pentagon: Iranske snage pomoću „novog sistema“ oborili stelt dron iznad Persijskog zaliva
Večernje novosti pre 13 minutajoš 30 povezanih