Povezane vesti
Vulin: Ne znam šta Hil misli da postigne ubeđujući nas da priznamo Kosovo
Vesti online 24.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da ne zna šta ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil misli da postigne ubeđujući Beograd da prizna Kosovo, kao i da ne zna šta je “gost u Srbiji ambasador Hil hteo da postigne… »
Vulin: Možda me Kristofer Hil skloni iz Vlade
Nova 24.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je, reagujući na izjavu ambasadora SAD u Beogradu Kristofera Hila da ne razume šta je Vulin radio u Moskvi i da je to prilično zbunjujuće, da ne zna šta je Hil hteo da postigne komentarisanjem… »
Vulin: Možda me Hil skloni iz Vlade, ali ideje samostalne Srbije neće uspeti
N1 Info 24.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je, reagujući na izjavu ambasadora SAD u Beogradu Kristofera Hila da ne razume šta je Vulin radio u Moskvi i da je to prilično zbunjujuće, da ne zna šta je Hil hteo da postigne komentarisanjem… »
Vulin: Hil misli da može da nas natera na bilo šta kao da smo u rezervatu
Novi magazin 24.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin kritikovao je danas američkog ambasadora u Beogradu Kristofera Hila, rekavši da on misli da može da natera Srbiju na bilo koji potez. Povodom sinoćne Hilove izjave da ne razume šta je Vulin hteo… »
Vesti dana »

'Vlada narodnog poverenja' za opoziciju izlaz iz krize, za vlast 'protiv Ustava' Srbije
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 24 povezane

Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika Beograda: Obradović bi opet da slaže, ali Srbija pamti
Kurir pre 48 minutajoš 17 povezanih

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 2 satajoš 48 povezanih

Protesti u opštinama u Srbiji: Naguravanje sa policijom u Pančevu, u Šapcu jajima gađali lokalne funkcionere
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih

Zvučno oružje ili zvučnik: „Kao da neko nosi kalašnjikov i kaže da se njime češe gde ne može da dohvati“
N1 Info pre 2 satajoš 27 povezanih