Povezane vesti
Vulin: Ne znam šta Hil misli da postigne ubeđujući nas da priznamo Kosovo
Vesti online 24.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da ne zna šta ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil misli da postigne ubeđujući Beograd da prizna Kosovo, kao i da ne zna šta je “gost u Srbiji ambasador Hil hteo da postigne komentarisanjem… »
Vulin: Možda me Kristofer Hil skloni iz Vlade
Nova 24.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je, reagujući na izjavu ambasadora SAD u Beogradu Kristofera Hila da ne razume šta je Vulin radio u Moskvi i da je to prilično zbunjujuće, da ne zna šta je Hil hteo da postigne komentarisanjem postupaka… »
Vulin: Možda me Hil skloni iz Vlade, ali ideje samostalne Srbije neće uspeti
N1 Info 24.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je, reagujući na izjavu ambasadora SAD u Beogradu Kristofera Hila da ne razume šta je Vulin radio u Moskvi i da je to prilično zbunjujuće, da ne zna šta je Hil hteo da postigne komentarisanjem postupaka… »
Vulin: Hil misli da može da nas natera na bilo šta kao da smo u rezervatu
Novi magazin 24.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin kritikovao je danas američkog ambasadora u Beogradu Kristofera Hila, rekavši da on misli da može da natera Srbiju na bilo koji potez. Povodom sinoćne Hilove izjave da ne razume šta je Vulin hteo da… »
Vesti dana »
Gori Evropa! Tramp besan kao ris, spremio potez koji će promeniti istoriju?! Brutalno ponizio Merca, pa najavio osvetu
Blic pre 59 minutajoš 29 povezanih
Srbija pala za osam mesta na Indeksu slobode medija, najlošija u regionu
Savremena politika pre 8 satijoš 20 povezanih
Za prvomajske praznike pojačane kontrole u Nišu: od početka godine 120 poginulih na putevima
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 31 povezana
Kevin Durant povređen: Košarkaš Hjustona propušta šesti meč protiv LA Lejkersa
Dnevnik pre 55 minutajoš 35 povezanih