Povezane vesti
Vulin: Ne znam šta Hil misli da postigne ubeđujući nas da priznamo Kosovo
Vesti online 24.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da ne zna šta ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil misli da postigne ubeđujući Beograd da prizna Kosovo, kao i da ne zna šta je “gost u Srbiji ambasador Hil hteo da postigne komentarisanjem… »
Vulin: Možda me Kristofer Hil skloni iz Vlade
Nova 24.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je, reagujući na izjavu ambasadora SAD u Beogradu Kristofera Hila da ne razume šta je Vulin radio u Moskvi i da je to prilično zbunjujuće, da ne zna šta je Hil hteo da postigne komentarisanjem postupaka… »
Vulin: Možda me Hil skloni iz Vlade, ali ideje samostalne Srbije neće uspeti
N1 Info 24.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je, reagujući na izjavu ambasadora SAD u Beogradu Kristofera Hila da ne razume šta je Vulin radio u Moskvi i da je to prilično zbunjujuće, da ne zna šta je Hil hteo da postigne komentarisanjem postupaka… »
Vulin: Hil misli da može da nas natera na bilo šta kao da smo u rezervatu
Novi magazin 24.08.2022
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin kritikovao je danas američkog ambasadora u Beogradu Kristofera Hila, rekavši da on misli da može da natera Srbiju na bilo koji potez. Povodom sinoćne Hilove izjave da ne razume šta je Vulin hteo da… »
Vesti dana »

Tramp: Znamo gde se krije Ajatolah Hamnei, tražimo bezuslovnu predaju Irana
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Jurij Ušakov: SAD tražile odlaganje razgovora o normalizaciji odnosa sa Rusijom
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Rektor Đokić: Nisam politički protivnik vlasti, ali bih bio počastvovan saradnjom sa studentskom listom
Danas pre 7 satijoš 2 povezane