Povezane vesti
Ubiće vam muža: Čupić otkrio kako mu je komšinica sačuvala život Milošević me 2 puta stavio na spisak za likvidaciju
Kurir 24.08.2022
Čedomir Čupić, nekadašnji profesor na Fakultetu političkih nauka, tvrdi da je tokom devedesetih godina dva puta bio na spiskovima za likvidaciju. Profesor navodi da se prvi put našao na meti režima Slobodana Miloševića sredinom devedesetih godina. - Prvi… »
Komšinica kaže mojoj ženi, ubiće vam muža! Miloševići me stavili na spisak za likvidaciju, evo kako me je spasla smrti!
Mondo 24.08.2022
Prof. dr Čedomir Čupić prisetio se dramatičnih događaja tokom devedesetih kada mu je prećeno smrću. Prof. dr Čedomir Čupić prisetio se dramatičnih događaja tokom devedesetih kada mu je prećeno smrću. Prof. dr Čedomir Čupić, nekadašnji profesor na… »
Vesti dana »

"Putin ne može da preživi da izgubi rat, a Zelenski kraj rata": Bliži se sastanak Trampa i ruskog lidera, naši analitičari: Jedno je sigurno - Ukrajina će biti žrtvovana!
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

"Sastajem se s Putinom vrlo brzo, Zelenski neka se spremi da potpiše": Tramp upravo najavio razmenu teritorija: "Lokacija će mnoge usrećiti"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Jedan mladić oslobođen, drugi zadržan u pritvoru nakon incidenta na festivalu u Severnoj Mitrovici
Danas pre 6 satijoš 1 povezana