Повезане вести
Родик жали због изостанка Србина: Ðоковићев избор је да не игра на Ју-Ес опену
Еуроневс 24.08.2022
Бивши најбољи тенисер света Енди Родик изјавио је у интервјуу за "Њујорк пост" да је најбољи српски тенисер Новак Ðоковић одобрио је да не игра на Ју-Ес опену. Американац, који се 2012. повукао из тениса, сматра да последњи… »
Родик: Ђоковићев избор је да не игра на УС опену
Вести онлине 24.08.2022
Бивши најбољи тенисер света Енди Родик изјавио је у интервјуу за “Њујорк пост” да је најбољи српски тенисер Новак Ђоковић “одобрио” да не игра на УС опену. Американац, који се 2012. повукао из тениса, сматра да последњи гренд… »
Анђелик Кербер не игра на УС опену због трудноће
Еуроневс 24.08.2022
Немачка тенисерка Анђелик Кербер неће играти на последњем Гренд слем турниру сезоне, УС опену због трудноће. "Желела сам да играм УС опен, али сам на крају одлучила да два против једне једноставно није фер такмичење. Наредних… »
Кербер не игра УСО: Двоје против једног није фер такмичење
Спорт клуб 24.08.2022
Анђелик Кербер неће наступити на овогодишњем УС Опену. Из најлепшег разлога - Кербер очекује бебу. „Заиста сам желела да играм на УС Опену, али мислим да двоје против једног и није тако фер такмичење“, написала је Кербер уз… »
Вести дана »
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 1 сатјош 51 повезана
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 2 сатајош 31 повезана
Норис: "Невероватан је осећај освојити титулу, желим да уживам"
Спортске.нет пре 31 минутајош 43 повезане