Povezane vesti
Da spremna sam da upotrebim nuklearno oružje ako je to potrebno! Izjava britanske šefice diplomatije podigla prašinu
Kurir 24.08.2022
Liz Trus, britanska šefica diplomatije, apsolutna gospodarica Forin ofisa i jedna od kandidata za šefa britanskih konzervativaca, s nadom da će postati i premijerka po uzoru na Margaret Tačer i Terezu Mej izjavila je da je spremna i da pokrene… »
"Spremna sam to da uradim" Britanska ministarka spoljnih poslova progovorila o upotrebi nuklearnog oružja
Pravda 24.08.2022
Britanska ministarka spoljnih poslova Liz Tras, koja pretenduje na lidersku poziciju vladajuće Konzervativne partije i mesto premijera nakon ostavke Borisa Džonsona, izjavila je u utorak da je spremna da upotrebi nuklearno oružje ako bude potrebno. -… »
Vesti dana »
Fiskalni savet: Deficit budžeta finansiraće se zaduživanjem, najveći rast troškova za kamate na dug
Beta pre 46 minutajoš 73 povezane
"Avioni će eksplodirati tokom leta": Isplivale šokantne informacije o padu letelice u Litvaniji, iza svega stoji Putin?!
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
Izbori u Rumuniji: Favorit ispao, tvrdi desničar neočekivano vodi
Al Jazeera pre 22 minutajoš 19 povezanih
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 22 minutajoš 18 povezanih