Повезане вести
Срби у Грчкој добили забрињавајућу поруку: "Како ми је вриштао телефон, мислио сам да је Путин стигао"
Телеграф 24.08.2022
Поруке упозорења имале су звучан сигнал, како тврде чланови групе "Грчка Инфо" Туристима који се тренутно налазе на летовању у Грчкој оператери шаљу поруке на мобилним телефонима којима их упозоравају да ће у наредна два дана… »
„Обавештење о хитном случају – екстремно“: Туристима у Грчкој стижу поруке упозорења на олујно невреме
Данас 24.08.2022
Туристима који су у овом тренутку на летовању у Грчкој оператери шаљу поруке којима упозоравају да ће уследити олујно невреме наредна два дана, објавили су чланови Фејсбук групе „Грчка Инфо“. У поруци написаној на грчком и… »
Хитно упозорење у ГРЧКОЈ! Грађанима се саветује да не излазе из домова у наредних 48 сати: "Очекују се грмљавина, киша и…
Блиц 24.08.2022
Хитно упозорење стигло је данас мештанима Солуна као и онима који се тренутно налазе у том делу Грчке, а у ком пише како у наредних 48 сати не би требало да напуштају своје домове, без преке потребе услед јаког невемена које се… »
Какво време очекује туристе који сада пакују кофере? Годишњи одмор у Грчкој, Црној Гори и Хрватској под утицајем висинског…
Блиц 24.08.2022
Ако планирате ових дана да кренете пут Грчке, Црне Горе или Хрватске, ако сте туриста који лети највише воли да се одмори пред крај сезоне или сте чекали да се море добро угреје, онда је добро знати да Егејско море има нешто више… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 8 сатијош 1 повезана