Povezane vesti
JEZIVO! Poznati PEVAČ OD DR GAČEVIĆA tražio bizarnu stvar: Kad je plastični hirurg čuo šta hoće hteo da ga pošalje kod…
Kurir 24.08.2022
Gosti trećeg, zabavnog dela Pulsa Srbije na Kurir televiziji kod autora i voditelja Ivana Gajića bili su plastični hirurg Milomir Gačević, Nataša Aksentijević, glumica i Ivana Krunić, pevačica, a oni su govorili o plastičnoj hirurgiji. - Imao sam ja… »
Pretvaraju se u kuce koje trčkaraju za takvim ženama: Nataša DNK brutalno isprozivala kolege balave, a mislite da su pametni!…
Kurir 24.08.2022
Gošća trećeg, zabavnog dela Pulsa Srbije na Kurir televiziji kod autora i voditelja Ivana Gajića bili su plastični hirurg Milomir Gačević, Nataša Aksentijević, glumica i Ivana Krunić, pevačica, a oni su govorili o plastičnoj hirurgiji. - Ima situacija… »
DAKIĆKA otkrila SA KIM je OTIŠLA na MALDIVE: U emisiji uživo otkrila sve, pa održala čas geografije za pamćenje! Ovo MORATE…
Kurir 24.08.2022
Gošća trećeg, zabavnog dela Pulsa Srbije na Kurir televiziji kod autora i voditelja Ivana Gajića bila je novinarka i voditeljka Snežana Dakić, koja se javila sa letovanja na Maldivima. - Ovde sam sa Mis Srbije Anjom Radić. Ovde smo došli u organizaciji… »
Vesti dana »
Tajni američko-ruski plan za kraj rata u Ukrajini: Šta je poznato
BBC News pre 5 minutajoš 26 povezanih
Rekord karijere fantastičnog Tajrisa! Filadelfija savladala Bakse, nezaustavljivi Maksi brojao do 54! (video)
Kurir pre 25 minutajoš 17 povezanih
Tri decenije od potpisivanja Dejtonskog sporazuma, original dokumenta izgubljen
Radio 021 pre 45 minutajoš 9 povezanih
Slobodan univerzitet: Odluka Senata o Jeleni Kleut politički revanšizam
Mašina pre 15 minutajoš 7 povezanih