Повезане вести

Вучић: Знам име мандатара, саопштићу га у петак или суботу

Вучић: Знам име мандатара, саопштићу га у петак или суботу

Вести онлине 24.08.2022
Име мандатара знам, али саопштићу га у року од 48 сати, као председник Републике, рекао је председник СНС Александар Вучић. – Или петак увече или субота ујутро – сазнаћете име мандатара. “Највероватније” ће мандатар бити једно од… »
Проблеми с енергентима највећи, у питању огромне суме новца

Проблеми с енергентима највећи, у питању огромне суме новца

Дневник 24.08.2022
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је одговарајући на питање новинара какви проблеми очекују нову владу и какве су припреме за јесен и зиму, да се земља суочава с бројним проблемима када су енергенти у питању… »
Вучић: Борићемо се свакога дана да нема искључења струје

Вучић: Борићемо се свакога дана да нема искључења струје

ИндексОнлине 24.08.2022
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да ће се Србија сваког дана борити за то да не буде искључења струје. Вучић је након седнице Председништва СНС-а, а одговарајући на питање новинара да… »
Грбовић (ПСГ): Брнабић или Вучевић - дође му на исто, главну реч ће и даље водити Вучић

Грбовић (ПСГ): Брнабић или Вучевић - дође му на исто, главну реч ће и даље водити Вучић

Бета 24.08.2022
Председник Покрета слободних градјана (ПСГ) оценио је вечерас да нема разлике да ли ће будући председник владе Србије бити актуелна премијерка Ана Брнабић, или градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, јер ће главну реч и даље… »
Вучић: Знам име мандатара, објавићу га за 48 сати

Вучић: Знам име мандатара, објавићу га за 48 сати

Правда 24.08.2022
Председник Александар Вучић рекао је, након седнице Председништва СНС-а, да зна име мандатара за састав нове Владе, али да ће то име саопштити у наредних 48 сати. Истакао је да ће и Ана Брнабић и Милош Вучевић бити део нове… »
Грбовић: Брнабић или Вучевић – дође му на исто, главни ће и даље бити Вучић

Грбовић: Брнабић или Вучевић – дође му на исто, главни ће и даље бити Вучић

Нова 24.08.2022
Председник Покрета слободних грађана Павле Грбовић (ПСГ) оценио је вечерас да нема разлике да ли ће будући председник владе Србије бити актуелна премијерка Ана Брнабић, или градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, јер ће главну… »
Александар Вучић: Знам ко је мандатар

Александар Вучић: Знам ко је мандатар

Време 24.08.2022
Вести Јавности ће име мандатара нове Владе Александар Вучић саопштити у петак или суботу. Најавио је да ће и Ана Брнабић и Милош Вучевић, главни кандидати за мандатара бити у новој Влади, у којој ће бити и много промена па и… »
Вучић о рестрикцијама струје: "Немогуће је издржати, велике силе већ најавиле искључења"

Вучић о рестрикцијама струје: "Немогуће је издржати, велике силе већ најавиле искључења"

Србија данас 24.08.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да све што се збива у свету постаје ненормално пошто се никада није дешавало да, на пример, искључења струје најављују земље попут Велике Британије и Финске и истакао да је… »
Владимир Ђукановић у усијању од 19.20х: После седнице СНС - о мандатару и актуелним политичким темама

Владимир Ђукановић у усијању од 19.20х: После седнице СНС - о мандатару и актуелним политичким темама

Курир 24.08.2022
Након седнице Председништва Српске напредне странке гост Усијања биће Владимир Ђукановић, народни посланик СНС и члан Председништва СНС. Говориће о избору мандатара за састав нове владе, као и о другим темама о којима се… »

Вести дана »