Повезане вести

"Кума ми је спасила живот, пет пута сам била на корак од смрти": Славица из Обреновца преживела обесног возача

"Кума ми је спасила живот, пет пута сам била на корак од смрти": Славица из Обреновца преживела обесног возача

Телеграф 25.08.2022
Имала сам шест поломљених ребара, кључну кост, рука пукла на једном месту и раме. Шест дана су чекали да би ме оперисали. Супруга сам и у болници питала како је кума, само ми је одговорио: "На апаратима је" Милош К. (31)… »
„Кажу да сам одлетела неколико метара“: Славица се тешко опоравља од несреће

„Кажу да сам одлетела неколико метара“: Славица се тешко опоравља од несреће

Нова 25.08.2022
Милош К. (31), који је осумњичен је да је пијан 6. априла у Обреновцу, усмртио Јелену Ј. (58), а тешко повредио њену куму Славицу Ристић (58), и даље се налази у притвору. О томе како је пре пет месеци по пети пут у животу… »
5 Пута сам била на корак од смрти, кума ми је спасила живот: Исповест Славице из Обреновца која је преживела налет бахатог…

5 Пута сам била на корак од смрти, кума ми је спасила живот: Исповест Славице из Обреновца која је преживела налет бахатог…

Курир 25.08.2022
Милош К. (31) осумњичен је да је 6.априла ове године у Обреновцу са око 3 промила алкохола у крви усмртио Јелену Ј.(58), а тешко повредио њену куму Славицу Ристић (58) и даље се налази у притвору. Тешко повређена жена говорила… »

Вести дана »