Povezane vesti
Kajari obavestio Kurtija o dodatnim pripremama Kfora na severu
Telegraf 25.08.2022
Kurti i Svečlja zahvalili su se general-majoru Kajaru na posvećenosti Kfora, posebno poslednjih nedelja. Komandant Kfora general-major Ferenc Kajari obavestio je premijera u Prištini Aljbina Kurtija o angažovanju međunarodnih vojnika na severu Kosova i… »
Spremni smo! Komandant KFOR-a raportirao Kurtiju
Pravda 25.08.2022
Komandant Kfora general-major Ferenc Kajari sastao se u sredu sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem i ministrom policije Dželjajom Svečijom i, kako je saopšteno iz Kurtijevog kabineta, obavestio ih o angažovanju Kfora i… »
Kurti sprema zlo! Komandant KFOR-a raportirao Aljbinu: Spremni smo!
Alo 25.08.2022
Komandant Kfora general-major Ferenc Kajari sastao se u sredu sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem i ministrom policije Dželjajom Svečijom i, kako je saopšteno iz Kurtijevog kabineta, obavestio ih o angažovanju Kfora i… »
Vesti dana »
Vladajući Pokret Sloboda relativni pobednik parlamentarnih izbora u Sloveniji
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih
On je novi gradonačelnik Pariza: Ovo su preliminarni rezultati lokalnih izbora u Francuskoj
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Vučić iznenada otputovao u Emirate: Sastao se sa šeikom Bin Zajedom: "Izrazio sam najoštriju osudu napada na UAE"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
"Sve mi je jasno..." Zelenski besan, progovorio sa Floride: "Ali imam i dobru vest"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana