Povezane vesti
"Ana nije strejt" - Karleuša i Nikolićeva se brutalno isprozivale! Ljubile se u usta i žestoko zaratile: "Viva la njiva"
Mondo 25.08.2022
Jelena Karleuša i Ana Nikolić nekada su bile dobre, čak su se i pred kamerama ljubile u usta, a sada su čini se žestoko zaratile. Jelena Karleuša i Ana Nikolić nekada su bile dobre, čak su se i pred kamerama ljubile u usta, a sada su čini se žestoko… »
Viva la njiva, ne mogu SAD, pecam! Ana Nikolić odgovorila JK na prozivke da sve govori pod isparenjima psihoaktivnih supstanci!…
Kurir 25.08.2022
Izjava Ane Nikolić da ne podržava održavanje Evroprajda u Beogradu i sve šetnje tog tipa izazvala je pravu buru kako među korisnicima društvenih mreža, tako i među njenim kolegama. Tako su se, nakon Seke Aleksić, koja je prva zamerila Ani njen stav o… »
Viva la njiva: Ana Nikolić uzvratila Karleuši brutalnim prozivkama
Nova 25.08.2022
Počeo je novi rat na estradi. Pop zvezda Jelena Karleuša poznata je po tome što je godinama unazad javno podržavala LGBT populaciju, a sada se osvrnula na predstojeći Prajd u Beogradu, ali i na izjavu svoje koleginice Ane Nikolić. „Protiv gej parade sam… »
Ona nije strejt u svakom smislu, ne treba joj uzimati za zlo Karleuša o izjavi Ane Nikolić protiv gej parade, potkačila…
Kurir 25.08.2022
Pevačica Jelena Karleuša godinama podržava LGBT populaciju, te je sada prokomentarisala predstojeći Prajd i izjavu Ane Nikolić, koja se izjasnila kao neko ko ne podržava šetnju takvog tipa, - Protiv gej parade sam isto kao i crkva! Šta sad, ja koja sam… »
Vesti dana »

Nastavlja se blokada kružnog toka u Pazaru dok uhapšeni ne budu oslobođeni
N1 Info pre 33 minutajoš 52 povezane

Tramp podigao carine, za Srbiju 35 odsto: Predsednik SAD potpisao izvršnu naredbu, evo kada stupaju na snagu
Kurir pre 13 minutajoš 48 povezanih

Dan žalosti u Kijevu: U napadima poginulo 28 osoba, među njima i troje dece
N1 Info pre 43 minutajoš 28 povezanih

Šta je palmino ulje? Otkrivamo u kojoj hrani se nalazi i zašto je donelo novo pravilo u prodavnicama
Mondo pre 33 minutajoš 19 povezanih

Partizan ga pregazio, Ukrajinac kukao da je pokraden: "Ne sme neko ovakav da sudi, ovo je debakl"
Mondo pre 52 minutajoš 36 povezanih