Повезане вести
Каземиро: Многи људи не знају да сам овде играо када сам имао 15 година! (фото) (видео)
Хот спорт 25.08.2022
Присуствовао је Каземиро на највећем дербију енглеске Премијер лиге између свог клуба и Ливерпула, а сада га је Манчестер Јунајтед и званично представио. Бразилац је открио да је као клинац играо на Олд Трафорду, иако то многи не… »
Каземиро: Дошао сам у Јунајтед да освајам трофеје
Спорт клуб 25.08.2022
Ново појачање Манчестер Јунајтеда дао је први интервју за клупску телевизију по доласку из Реал Мадрида. Бразилац је открио да је већ играо на Олд Трафорду. „Вратио сам се овде након 15 година. Многи људи не знају да сам овде… »
"Јунајтед је највећи клуб у Енглеској": Каземиро срећан што ће поново играти са Роналдом
Вечерње новости 25.08.2022
БРАЗИЛСКИ фудбалер Карлос Каземиро дао је први интервју за клупску телевизију Манчестер јунајтеда од доласка у клуб са "Олд Трафорда" ФОТО: Тањуг/АП Момак који покрива позицију задњег везног поручио је да су "црвени ђаволи"… »
Каземиро одушевио навијаче: Јунајтед је највећи клуб у Енглеској
Нова 25.08.2022
Хвалио и Кристијана Роналда. Бразилски фудбалер Карлос Каземиро дао је први интервју за клупску телевизију Манчестер јунајтеда од доласка у клуб са „Олд Трафорда“ и поручио да су „црвени ђаволи“ највећи тим Енглеске, а његов… »
Први интервју Каземира: "Дошао сам по трофеје, Роналдо је један од најбољих у историји"
Спортске.нет 25.08.2022
Бразилац Каземиро дао је први интервју након преласка из Реал Мадрида у Манчестер јунајтед. "Клуб и стадион Олд Трафорд имају огромну историју. Освојено је све што се могло освојити. Желим да упознам нове саиграче и што пре… »
Вести дана »
Спајић Вучићу: Чекаћемо вас у ЕУ већ од 2028, навијамо да истински пожурите и убрзате остале кандидате из региона
Н1 Инфо пре 38 минутајош 7 повезаних
Бурна ноћ у Београду: Више људи тешко повређено у четири саобраћајне несреће, мушкарац превезен на реавимацију
Блиц пре 1 сатјош 9 повезаних
Србија ће бити окована ледом након пролећних +16°Ц, поларни вртлог доноси нагло захлађење!
Ало пре 23 минутајош 8 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана