Повезане вести

Снимак открио фаталну грешку убице шкаљарца у Хрватској: Погледајте какву глупост је урадио пошто је упуцао Влаовића у главу!…

Снимак открио фаталну грешку убице шкаљарца у Хрватској: Погледајте какву глупост је урадио пошто је упуцао Влаовића у главу!…

Курир 25.08.2022
Осумњичени за убиство Горана Влаовића (38) Душко Танасковић (28) из Крагујевца ухапшен је пошто је направио фаталну грешку после злочина. Наиме он је пошто је пришао Влаовићу с леђа и пуцао му у главу побегао, али како се види… »
Убица шкаљарца умешан у атентат у Будви? Наставља се рат два црногорска клана - ево ко је био претходна мета!

Убица шкаљарца умешан у атентат у Будви? Наставља се рат два црногорска клана - ево ко је био претходна мета!

Мондо 25.08.2022
Д.Т. (28), који је осумњичен за убиство наводног припадника "Шкаљарског клана" Горана Влаовића (32), наводно је умешан у убиство Миње Шаковића у Будви које се десило средином јуна ове године! Д.Т. (28), који је осумњичен за… »
Убица са Пага се доводи у везу и са ликвидацијом у будви? Убиство Влаовића наставак мафијашких обрачуна! Ко је био претходна…

Убица са Пага се доводи у везу и са ликвидацијом у будви? Убиство Влаовића наставак мафијашких обрачуна! Ко је био претходна…

Курир 25.08.2022
Данашња ликивдација Црногорца Горана Влаовића на острву Паг, како се сумња, последица је мафијашког обрачуна. Ангажоване су и безбедносне службе Хрватске, које треба да утврде како се могло догодити да данима на Пагу бораве… »
Откривено ко је убио Влаовића! Србин са потернице пуцао Горану у врат с леђа - адвокат открио план одбране!

Откривено ко је убио Влаовића! Србин са потернице пуцао Горану у врат с леђа - адвокат открио план одбране!

Мондо 25.08.2022
Откривено је ко је убио наводног члана "Шкаљарског клана" Горана Влаовића (32) на Пагу у Хрватској! Откривено је ко је убио наводног члана "Шкаљарског клана" Горана Влаовића (32) на Пагу у Хрватској! Сигурносне камере су… »
Ликвидирао 2 шкаљарца за два месеца? Осумњичени за убиство на Пагу доводи се у везу са још једним злочином

Ликвидирао 2 шкаљарца за два месеца? Осумњичени за убиство на Пагу доводи се у везу са још једним злочином

Телеграф 25.08.2022
Према подацима из хрватске полиције, Д.Т. се брани ћутањем, а у овом тренутку се и даље врши истрага, од вештачења пиштоља и утврђивања да ли је Д.Т. заиста пуцао, до антрополошког вештачења у коме се његов лик упоређује… »
Језиво! Снимак ликвидације Горана Влаовића

Језиво! Снимак ликвидације Горана Влаовића

ИндексОнлине 25.08.2022
Црногорац Горан Влаовић (38) ликвидиран је јутрос око 6 сати испред ноћног клуба на Пагу, а како преносе хрватски медији, осумњичен за убиство је држављанин Србије. Појавио се снимак безбедносних камера на коме се види тренутак… »
Откривено ко је ликвидирао шкаљарца испред клуба у Хрватској

Откривено ко је ликвидирао шкаљарца испред клуба у Хрватској

Нова 25.08.2022
Осумњичени за убиство Горана Влаовића (28) је наводно Душко Танасковић (28) из Крагујевца који се налази на потерници црногорске полиције, преносе хрватски медији. Како сазнаје Јутарњи лист од његовог адвоката Винка Гулишије… »
Крагујевчанин осумњичен за убиство шкаљарца у Хрватској: Душко Танасковић (28) направио кобну грешку после злочина! Видео…

Крагујевчанин осумњичен за убиство шкаљарца у Хрватској: Душко Танасковић (28) направио кобну грешку после злочина! Видео…

Курир 25.08.2022
Осумњичени за убиство Горана Влаовића (28) је Душко Танасковић (28) из Крагујевца који је иначе на потерници црногорске полиције, пише Јутарњи лист. Његов адвокат ВИнко Гулишија којег је ангажовала породица Танасковић, рекао… »
Паклени план: Убица пратио шкаљарца, докрајчио га из пиштоља с пригушивачем

Паклени план: Убица пратио шкаљарца, докрајчио га из пиштоља с пригушивачем

Нова 25.08.2022
Хрватска полиција ухапсила је српског држављанина због сумње да је јутрос, испред ноћног клуба на Пагу, убио Новљанина Горана Влаовића (38). Убијени Влаовић, звани Горо, означен је као припадник “шкаљарског клана”, а према… »
Хрватски медији: Душко Танасковић (28) из Крагујевца осумњичен за убиство Црногорца на Пагу

Хрватски медији: Душко Танасковић (28) из Крагујевца осумњичен за убиство Црногорца на Пагу

Телеграф 25.08.2022
На популарној плажи око шест сати ујутру убијен је црногорски држављанин Горан Влаовић. Осумњичени за убиство Горана Влаовића (28) је наводно Душко Танасковић (28) из Крагујевца који се налази на потерници црногорске полиције… »
(Узнемирујући видео): Објављен снимак сурове ликвидације Црногорца у Хрватској, камере снимиле нападача како се враћа НА…

(Узнемирујући видео): Објављен снимак сурове ликвидације Црногорца у Хрватској, камере снимиле нападача како се враћа НА…

Блиц 25.08.2022
Припадник шкаљарског клана Горан Влаовић рано јутрос убијен је на Пагу у Хрватској када му је убица, држављанин Србије, пришао с леђа и пуцао му у главу! Осумњичени држављанин Србије се тренутно налази у притвору. ШКАЉАРАЦ… »
Откривено ко је убио шкаљарца на Пагу: Овај момак ликвидарао је Црногорца, пуцао му у главу, па убрзо ухапшен (видео)

Откривено ко је убио шкаљарца на Пагу: Овај момак ликвидарао је Црногорца, пуцао му у главу, па убрзо ухапшен (видео)

Курир 25.08.2022
Горан Влаовић (38), за ког се сумња да је припадник црногорског криминалног шкаљарског клана, убијен је јутрос на хрватском острву Паг док је био на одмору са својом девојком. Влаовић је ликвидиран испред једног ноћног клуба на… »
Језиво! Процурео снимак ликвидације шкаљарца на Пагу! Убица с леђа пришао Црногорцу и пуцао му у главу, дао се у бег, а онда…

Језиво! Процурео снимак ликвидације шкаљарца на Пагу! Убица с леђа пришао Црногорцу и пуцао му у главу, дао се у бег, а онда…

Курир 25.08.2022
Црногорац Горан Влаовић (38) ликвидиран је јутрос око 6 сати испред ноћног клуба на Пагу, а како преносе хрватски медији, осумњичен за убиство је држављанин Србије. Појавио се снимак безбедносних камера на коме се види тренутак… »
Испливао снимак убиства - језива ликвидација Влаовића! Пришао му са леђа и пуцао, настао потпуни хаос! (видео)

Испливао снимак убиства - језива ликвидација Влаовића! Пришао му са леђа и пуцао, настао потпуни хаос! (видео)

Мондо 25.08.2022
Појавио се снимак убиства Горана Влаовића на коме се види да је нападач имао белу капу, црну кошуљу и сиве панталоне. Упозорење: Узнемирујући видео! Појавио се снимак убиства Горана Влаовића на коме се види да је нападач имао… »
Процурио нови снимак убиства у Пагу: Пришао Црногорцу, пуцао му у главу, па се вратио да види је ли мртав

Процурио нови снимак убиства у Пагу: Пришао Црногорцу, пуцао му у главу, па се вратио да види је ли мртав

Телеграф 25.08.2022
И док је Влаовић пао као покошен, убица је почео да бежи од клуба, па је у бегу и бацио пиштољ. Горан Влаовић (32), за којег црногорски медији наводе да је био припадник тзв. "шкаљарског клана", убијен је јутрос у пуцњави на… »
Шкаљарац близак браћи рогановић, учествовао у убиству вође "делија": Ко је Горан Влаовић, Црногорац који је ликвидиран на…

Шкаљарац близак браћи рогановић, учествовао у убиству вође "делија": Ко је Горан Влаовић, Црногорац који је ликвидиран на…

Блиц 25.08.2022
Наводни припадник шкаљрског клана Црногорац Горан Влаовић (38) мушкарац је који је рано јутрос брутално ликвидиран испред клуба у Пагу у Хрватској. Њега је, како се верује, хицем у врат убио младић из Србије који је након… »
Појавио се снимак након пуцњаве на шкаљарца! Људи покушавају да му помогну док се бори за живот (видео)

Појавио се снимак након пуцњаве на шкаљарца! Људи покушавају да му помогну док се бори за живот (видео)

Мондо 25.08.2022
Процурео видео снимак са Пага након фаталне пуцњаве у којој је погинуо Горан Влаовић. Процурео видео снимак са Пага након фаталне пуцњаве у којој је погинуо Горан Влаовић. Јутрос око 6 сати испред ноћног клуба на Пагу десила се… »
„У главу му је пуцао“: Процурео језив снимак након пуцњаве на шкаљарца ВИДЕО

„У главу му је пуцао“: Процурео језив снимак након пуцњаве на шкаљарца ВИДЕО

Нова 25.08.2022
На друштвеним мрежама појавио се снимак настао непосредно после пуцњаве на Пагу, у којој је убијен припадник шкаљарског клана Горан В. (38), а на којем се виде особе које покушавају да реанимирају рањеног. Горан В. је убијен… »
Огласила се српска мисица које је била поред убијеног Црногорца: Све сам видела

Огласила се српска мисица које је била поред убијеног Црногорца: Све сам видела

Нова 25.08.2022
Српска мисица Драгана Банић која је била у емотивној вези са припадником шкаљарског клана Гораном Влаовићем, који је рано јутрос убијен на Пагу у Хрватској, навела је да јој је тренутно јако лоше јер се нашла на лицу места када… »
"Била сам с њим У хитној, много сам лоше, није ми добро": Огласила се мисица Драгана чији је дечко, припадник шкаљарског…

"Била сам с њим У хитној, много сам лоше, није ми добро": Огласила се мисица Драгана чији је дечко, припадник шкаљарског…

Блиц 25.08.2022
Све је истина. Много сам лоше, није ми добро, јако сам лоше, разумите ме - рекла је бивша српска мисица Драгана Банић, девојка припадника шкаљарског клана Горана Влаовића (38), који је рано јутрос ликвидиран испред клуба на Пагу… »
Огласила се мисица Драгана о убиству шкаљарца на пагу: Била сам поред мог Горана док је умирао много се лоше осећам

Огласила се мисица Драгана о убиству шкаљарца на пагу: Била сам поред мог Горана док је умирао много се лоше осећам

Курир 25.08.2022
Црногорац Горан Влаовић (38), наводни припадник шкаљарског клана, кога је према незваничним информацијама убио Србин на острву Паг у Хрватској, налазио се на одмору са девојком манекенком Драганом Банић. Некадашња мисица јавила… »
Шкаљарац на Пагу убијен пред бившом српском мисицом: Учествовала у ријалитију

Шкаљарац на Пагу убијен пред бившом српском мисицом: Учествовала у ријалитију

Нова 25.08.2022
Припадник шкаљарског клана Горан Влаовић, који је рано јутрос убијен на Пагу у Хрватској, из клуба је изашао у друштву бивше српске мисице Драгане Банић када му је убица, држављанин Србије, пришао с леђа и пуцао му у главу… »
Учесница парова била у вези са убијеним шкаљарцем? Атрактивну бринету спајали и са српским фудбалерима

Учесница парова била у вези са убијеним шкаљарцем? Атрактивну бринету спајали и са српским фудбалерима

Мондо 25.08.2022
Атрактивна Драгана Банић наводно је својевремено била у вези са убијеним Гораном Влаовићем. Атрактивна Драгана Банић наводно је својевремено била у вези са убијеним Гораном Влаовићем. Горан Влаовић (38), из Црне Горе наводни члан… »
Ово је прелепа манекенка која је била у вези са шкаљарцем убијеним на пагу? Учествовала у Паровима, повезивали је с…

Ово је прелепа манекенка која је била у вези са шкаљарцем убијеним на пагу? Учествовала у Паровима, повезивали је с…

Курир 25.08.2022
Црногорски држављанин Горан Влаовић Горо (38), наводни члан шкаљарског клана, убијен је у Хрватској на острву Паг када му је како наводе хрватски медији држављанин Србије пуцао у главу. Црногорац је наводно био у вези са… »

Вести дана »