Povezane vesti
Tajna druženja Ace Lukasa i Miroslava Ilića! Jedan brak umalo da propadne, sve se vrtelo oko ove žene!
Kurir 25.08.2022
Priču Milomira Marića da su se roditelji Ace Lukasa pre mnogo godina umalo razveli zbog Miroslava Ilića, potvrdio je i razjasnio i sam pevač, interesantnom, živopsinom pričom. Lukas je objasnio šta se izdešavalo kada je tek upoznao kolegu Ilića. - I… »
Ljubav koja je umalo uništila jedan brak: Istina o odnosu Miroslava Ilića i majke Ace Lukasa
Svet & Skandal 25.08.2022
Majka Ace Lukasa ludo je volela slavnog pevača Priču Milomira Marića da su se roditelji Ace Lukasa pre mnogo godina umalo razveli zbog Miroslava Ilića, potvrdio je i razjasnio i sam pevač, interesantnom, živopsinom pričom… – Pa to nije bilo baš… »
Vesti dana »
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 14 minutajoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 4 satijoš 2 povezane
"Sprečio sam Treći svetski rat!" Tramp o sukobu sa Iranom: "Oni su zli, digli bi u vazduh ceo Bliski istok i značajan deo sveta!"
Blic pre 3 minutajoš 31 povezana