Povezane vesti
Muškarac nastradao na gradilištu medrese u Sjenici
IndeksOnline 25.08.2022
SJENICA – Sjeničak Esmir Zuković nastradao je na gradilištu medrese (islamske škole), prilikom pada sa krova ove građevine, saznaje indeksonline.rs Kako nezvanično saznajemo, on je radio na pokrivanju građevine i tom prilikom pao sa krova visokog oko 12… »
Muškarac nastradao na gradilištu medrese u Sjenici
Sandžak haber 25.08.2022
SJENICA – Sjeničak Esmir Zuković nastradao je na gradilištu medrese (islamske škole), prilikom pada sa krova ove građevine, saznaje indeksonline.rs Kako nezvanično saznajemo, on je radio na pokrivanju građevine i tom prilikom pao sa krova visokog oko 12… »
Tragedija u Sjenici: Muškarac pao sa krova medrese, stradao na licu mesta
Telegraf 25.08.2022
Od povreda zadobijenih prilikom pada preminuo je na licu mesta. E.Z. iz Sjenice nastradao je na gradilištu medrese (islamske škole), prilikom pada sa krova ove građevine, saznaje indeksonline.rs. Prema nezvaničnim informacijama, E.Z. je radio na… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
Spektakl u Beogradu na vodi: Pogledajte kako je izgledao dron šou i vatromet za doček Srpske nove godine (video)
Kurir pre 3 satajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 3 satajoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana