Повезане вести
Нашли су ме са 4 године у возу код Велике Плане и нико није дошао по мене: Исповест девојке из Крагујевца расплакала Србију…
Курир 25.08.2022
Девојка из Крагујевца, која је остављена кад је била девојчица, одлучила је да потражи своје родитеље. Детињство је провела у дому за незбринуту децу, а њена објава на друштвеним мрежама изазвала је буру у Србији. - Деветог… »
"Само је бака једном дошла да ме тражи и одустала": Болна исповест девојке коју су са 4 године оставили у возу
Телеграф 25.08.2022
Ово је прича Ж.Р. из Крагујевца. Данас има 26 година, али ни после толико времена није одустала од потраге за родитељима, за које слути да су је оставили. Детињство би требало да буде најлепши део живота сваког човека. За Ж.Р… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 58 минутајош 3 повезане
Трамп је управо дао Зеленском најстрашнији ултиматум?! Време му брзо истиче, а у ризику је читава земља: Притисак никад јачи, а Путин већ трља руке
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана