Povezane vesti
Našli su me sa 4 godine u vozu kod Velike Plane i niko nije došao po mene: Ispovest devojke iz Kragujevca rasplakala Srbiju…
Kurir 25.08.2022
Devojka iz Kragujevca, koja je ostavljena kad je bila devojčica, odlučila je da potraži svoje roditelje. Detinjstvo je provela u domu za nezbrinutu decu, a njena objava na društvenim mrežama izazvala je buru u Srbiji. - Devetog januara 2001. godine… »
"Samo je baka jednom došla da me traži i odustala": Bolna ispovest devojke koju su sa 4 godine ostavili u vozu
Telegraf 25.08.2022
Ovo je priča Ž.R. iz Kragujevca. Danas ima 26 godina, ali ni posle toliko vremena nije odustala od potrage za roditeljima, za koje sluti da su je ostavili. Detinjstvo bi trebalo da bude najlepši deo života svakog čoveka. Za Ž.R., devojku iz… »
Vesti dana »

Huligani napali studente blokadere, uhapšena dvojica! Pogledajte jezivi snimak: Očekuje se intervencija policije i žandarmerije (video)
Kurir pre 53 minutajoš 93 povezane

Studenti objavili kraj protesta 15. za 15, pozvali kolege i redare da se povuku zbog incidenata kod Skupštine
RTS pre 54 minutajoš 130 povezanih

Kod Pravnog fakulteta Žandarmerija, građani se kreću centralnim gradskim ulicama
Insajder pre 2 satajoš 33 povezane

Studenti zbog incidenta ispred Skupštine proglasili kraj protesta
Bloomberg Adria pre 54 minutajoš 63 povezane

MUP: Poslednje upozorenje da prestanu napadi i provokacije prema pripadnicima policije
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih