Povezane vesti
Katarina Grujić: Razmišljam ozbiljnije od svoje generacije
Nova 25.08.2022
Poznata pevačica se porodila pre osam meseci, a sada otkrila kakva iskustva ima sa postporođajnom depresijom. Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić postali su roditelji ćerke pre osam meseci. Pevačica je ovo leto provela u Crnoj Gori, ali bez… »
Znala sam šta me čeka kad sam ostala trudna! Katarina Grujić otvoreno o postporođajnoj depresiji, evo šta je nju spaslo!
Kurir 25.08.2022
Pevačica Katarina Grujić, nedavno je stala na ludi kamen sa svojim partnerom, fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je pre osam meseci dobila ćerku Katju. Ovo leto pevačica je iskoristila da se odmori u Crnoj Gori, gde je imala i zakazane nastupe, što… »
Vesti dana »
Tramp stigao u Peking uz svečani doček i crveni tepih, dočekao ga potpredsednik Kine
Radio 021 pre 11 minutajoš 54 povezane
Poslanici završili rad, nastavak rasprave o setu izbornih zakona sutra; Petrašinović: Primenili 12 preporuka ODIHR
Euronews pre 1 satjoš 44 povezane
Iran: SAD više ne mogu da transportuju oružje kroz Ormuski moreuz; Centkom: Američki lovac F-35A patrolira iznad moreuza
RTS pre 1 minutjoš 36 povezanih
Gotika, futurizam, mrak: Ovo su 3 najmoćnija kostima sa Evrovizije o kojima se najviše priča!
Kurir pre 1 satjoš 72 povezane
Zelenski: Ukrajina pod najvećim udarom od početka rata - Rusija lansirala 800 dronova, na meti regioni blizu NATO granica
RTS pre 0 minutajoš 25 povezanih