Povezane vesti
Katarina Grujić: Razmišljam ozbiljnije od svoje generacije
Nova 25.08.2022
Poznata pevačica se porodila pre osam meseci, a sada otkrila kakva iskustva ima sa postporođajnom depresijom. Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić postali su roditelji ćerke pre osam meseci. Pevačica je ovo leto provela u Crnoj Gori, ali bez… »
Znala sam šta me čeka kad sam ostala trudna! Katarina Grujić otvoreno o postporođajnoj depresiji, evo šta je nju spaslo!
Kurir 25.08.2022
Pevačica Katarina Grujić, nedavno je stala na ludi kamen sa svojim partnerom, fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je pre osam meseci dobila ćerku Katju. Ovo leto pevačica je iskoristila da se odmori u Crnoj Gori, gde je imala i zakazane nastupe, što… »
Vesti dana »
Istoričar Ćurčić: Orban imao srdačne odnose i sa Đinđićem, Koštunicom i Tadićem
Beta pre 15 minutajoš 175 povezanih
Za sat vremena počinje blokada Ormuza! Ovako bi mogla da izgleda: Američka vojska bi poslala upozorenje, ako ne poslušaju - kreće upad na brodove
Blic pre 10 minutajoš 53 povezane
(Foto) Ovo je Nataša (19) koja je poginula kod Aleksinca: Roditelji zavijeni u crno zbog smrti jedinice
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih
Peter Mađar kreće u obračun s Orbanovim sistemom: Pozivam sve "marionete" da podnesu ostavke
NIN pre 1 satjoš 37 povezanih
Stižu nam pljuskovi i vetar, evo kada preti jače zahlađenje: Čubrilo otkriva šta nas čeka tokom aprila
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih