Povezane vesti
Katarina Grujić: Razmišljam ozbiljnije od svoje generacije
Nova 25.08.2022
Poznata pevačica se porodila pre osam meseci, a sada otkrila kakva iskustva ima sa postporođajnom depresijom. Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić postali su roditelji ćerke pre osam meseci. Pevačica je ovo leto provela u Crnoj Gori, ali bez… »
Znala sam šta me čeka kad sam ostala trudna! Katarina Grujić otvoreno o postporođajnoj depresiji, evo šta je nju spaslo!
Kurir 25.08.2022
Pevačica Katarina Grujić, nedavno je stala na ludi kamen sa svojim partnerom, fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je pre osam meseci dobila ćerku Katju. Ovo leto pevačica je iskoristila da se odmori u Crnoj Gori, gde je imala i zakazane nastupe, što… »
Vesti dana »

Đoković posle 4 sata drame saznao sa kim igra: Treći put ove godine ide na poznatog Britanca
Mondo pre 17 minutajoš 5 povezanih

Oglasio se MUP o sukobima ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: "Gađali su kamenicama, jajima i koristi pirotehniku"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Beogradski je najpoznatiji, ali u Srbiji postoje još 2 aerodroma za komercijalne letove, na jednom je parking besplatan: Evo svih detalja
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Delegacija Srpske liste upozorila francuskog izaslanika na represiju Prištine prema Srbima
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Dubok dekolte, a snima se odozdo: Senidah pokazala vrele kadrove, grudi u prvom planu - poručuju joj: "Kakva boginja" (foto)
Blic pre 48 minutajoš 1 povezana