Povezane vesti

Partizan dovodi još dvojicu igrača?! Crno-beli u grupnoj fazi, igrači pod blokadama, a Petrić čeka pojačanja!

Partizan dovodi još dvojicu igrača?! Crno-beli u grupnoj fazi, igrači pod blokadama, a Petrić čeka pojačanja!

Mondo 26.08.2022
Crno-beli su spremni da reaguju do kraja prelaznog roka i sklope respektabilan tim za učešće u Evropi. Crno-beli su spremni da reaguju do kraja prelaznog roka i sklope respektabilan tim za učešće u Evropi. Fudbaleri Partizana plasirali su se u… »
Petrić srećan zbog grupne faze: Nismo odigrali kako treba, žao mi je Maltežana

Petrić srećan zbog grupne faze: Nismo odigrali kako treba, žao mi je Maltežana

Nova 26.08.2022
Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić rekao je da je zadovoljan prolazom u grupnu fazu Lige konferencija, kao i da ima dosta stvari koje treba popraviti u igri. „Zadovoljan sam prolazom, da smo prošli da smo ispunili neki cilj što se tiče… »
Petrić: Potrebna su nam pojačanja; još jedan ili dva igrača

Petrić: Potrebna su nam pojačanja; još jedan ili dva igrača

Danas 26.08.2022
Remijem na Malti (3:3) Partizan je eliminisao Hamrun, zbog trijumfa u Beogradu (4:1), što je bilo dovoljno da ostvari primarni cilj i plasira se u Ligu konferencija. Gordan petrić, trener Partizana, igorm sigurno ne može biti zadovoljan, ali krajnjim… »
"Ima još dosta stvari da se popravi" Petrić: Zadovoljan sam, ispunili smo cilj

"Ima još dosta stvari da se popravi" Petrić: Zadovoljan sam, ispunili smo cilj

Večernje novosti 25.08.2022
FUDBALERI Partizana plasirali su se u grupnu fazu Lige Evrope, oni su nakon beogradskih 4:1, na Malti protiv Hamruna odigrali 3:3. FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović Nakon meča trener crno- belih Gordan Petrić analizirao je odigrani duel. -… »

Vesti dana »