Повезане вести

Петрић срећан због групне фазе: Нисмо одиграли како треба, жао ми је Малтежана

Петрић срећан због групне фазе: Нисмо одиграли како треба, жао ми је Малтежана

Нова 26.08.2022
Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић рекао је да је задовољан пролазом у групну фазу Лиге конференција, као и да има доста ствари које треба поправити у игри. „Задовољан сам пролазом, да смо прошли да смо испунили неки циљ… »
Партизан доводи још двојицу играча?! Црно-бели у групној фази, играчи под блокадама, а Петрић чека појачања!

Партизан доводи још двојицу играча?! Црно-бели у групној фази, играчи под блокадама, а Петрић чека појачања!

Мондо 26.08.2022
Црно-бели су спремни да реагују до краја прелазног рока и склопе респектабилан тим за учешће у Европи. Црно-бели су спремни да реагују до краја прелазног рока и склопе респектабилан тим за учешће у Европи. Фудбалери Партизана… »
Петрић: Потребна су нам појачања; још један или два играча

Петрић: Потребна су нам појачања; још један или два играча

Данас 26.08.2022
Ремијем на Малти (3:3) Партизан је елиминисао Хамрун, због тријумфа у Београду (4:1), што је било довољно да оствари примарни циљ и пласира се у Лигу конференција. Гордан петрић, тренер Партизана, игорм сигурно не може бити… »
"Има још доста ствари да се поправи" Петрић: Задовољан сам, испунили смо циљ

"Има још доста ствари да се поправи" Петрић: Задовољан сам, испунили смо циљ

Вечерње новости 25.08.2022
ФУДБАЛЕРИ Партизана пласирали су се у групну фазу Лиге Европе, они су након београдских 4:1, на Малти против Хамруна одиграли 3:3. ФОТО: ФК Партизан/Мирослав Тодоровић Након меча тренер црно- белих Гордан Петрић анализирао је… »

Вести дана »