Повезане вести
„Од вас сам чуо да сам умро“: Исповест чобанина за ког се мислило да је мртав
Нова 26.08.2022
Обезглављено тело које је јуче пронађено на једном имању у викенд насељу код Зрењанина на путу ка Елемиру навело је мештане да помисле да је то локални чобанин Иван који чува стоку на оближњем салашу и та вест се проширила… »
"Од вас сам сазнао да сам УМРО": Исповест чобанина Ивана за "Блиц": Како су сви помислили да је обезглављено тело пронађено…
Блиц 26.08.2022
Обезглављено тело које је јуче пронађено на једном имању у викенд насељу код Зрењанина на путу ка Елемиру навело је мештане да помисле да је то локални чобанин Иван који чува стоку на оближњем салашу и та вест се проширила… »
Језива истина о обезглављеном телу: Мештани мислили да је чобанин
Нова 26.08.2022
Тело које јуче пронађено на једном имању код Зрењанина припада највероватније неком од несталих особа са те територије, а полиција интензивно ради на прикупљању свих података, а чекају се резултати анализе и обдукције тела… »
Мистерија обезглављеног тела код Зрењанина: Полиција проверава списак несталих
Курир 26.08.2022
Тело које је јуче пронађено на једном имању код Зрењанина припада највероватније неком од нестлих особа са те територије, полиција интензивно ради на прикупљању свих података, а чекају се резултати анализе и обдукције тела… »
Језива истина о обезглављеном телу у Зрењанину: Полиција чешља списак несталих
Телеграф 26.08.2022
како је Телеграф јуче ексклузивно објавио, на имању које се налази на путу ка Елемиру, пронађено је тело за сада непознате особе, а како нам је речено, глава и тело нађени су на два различита места. Тело које јуче пронађено на… »
Нови хорор детаљи из Зрењанина: Лобању на викендици открили пси луталице
Нова 26.08.2022
Обезглављено тело за сада непознате особе пронашла је полиција јуче око поднева на пољани крај једне куће у зрењанинском викенд насељу на путу ка Елемиру, а како сазнаје "Блиц", пси луталице су донеле лобању до капије… »
Дошли да обиђу фарму, пси их сачекали са лобањом: Нови детаљи ужаса у Зрењанину где је пронађено обезглављено тело
Курир 26.08.2022
Обезглављено тело за сада непознате особе пронашла је полиција јуче око поднева на пољани крај једне куће у зрењанинском викенд насељу на путу ка Елемиру, а како се сазнаје, пси луталице су донеле лобању до капије власника… »
Вести дана »
Делије бесне: Навијачи Звезде се обратили играчима, имали само једну поруку за њих!
Хот спорт пре 14 минутајош 110 повезаних
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 3 сатајош 51 повезана