Povezane vesti
Papa Franja želi u Severnu Koreju: Molim vas, pozovite me, neću vam reći ne
N1 Info 26.08.2022
Papa Franja je zamolio vlasti u Pjongjangu da ga pozovu u posetu Severnoj Koreji, dodavši da neće propustiti priliku da poseti tu zemlju i radi za mir. Potencijalna papina poseta izolovanoj, nuklearno naoružanoj zemlji, bila je najavljena 2018. godine… »
Papa Franja želi u Severnu Koreju, čeka poziv da poseti Pjongjang
Blic 26.08.2022
Poglavar Rimokatoličke crkve papa Franja zatražio je poziv Pjongjanga da poseti Severnu Koreju, objavio je južnokorejski medijski servis KBS. - Ići ću tamo čim me pozovu. Kažem da treba da me pozovu. Neću odbiti - rekao je papa Franjo. Papa Franja… »
Papa: Idem u Severnu Koreju čim me pozovu, neću odbiti poziv
Euronews 26.08.2022
Papa Franja izjavio je da Severna Koreja treba da mu uputi poziv da poseti tu zemlju, i da bi se on tom pozivu sigurno odazvao, prenosi Rojters pozivajući se na južnokorejske medije. "Ići ću tamo čim me pozovu. Kažem da bi trebalo da me pozovu… »
Papa franja moli Kim Džong una da vidi severnu Koreju: Molim vas pozovite me u posetu! Neću reći ne
Kurir 26.08.2022
Papa Franjo je u televizijskom intervjuu u petak zamolio je vlasti u Pjongjangu da ga pozovu u posetu Severnoj Koreji, dodavši da neće propustiti priliku da poseti tu zemlju i radi za mir. Potencijalna papina poseta izolovanoj, nuklearno naoružanoj… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac optužen za nasilničko ponašanje na koncertu Beogradskog sindikata: Kesama punim farbe gađao posetioce koncerta
Nedeljnik pre 17 minutajoš 13 povezanih

Sejdinović: Rejting vlasti “u slobodnom padu”, nema povratka nazad
Novi magazin pre 31 minutajoš 15 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike koje obezbeđuje Ministarstvo prosvete
Pressek pre 57 minutajoš 24 povezane

Ministarstvo poljoprivrede: Nepravilnosti u oblasti prodaje kafe
Forbes pre 6 minutajoš 17 povezanih

Pripadnik VS osuđen na 12 godina zatvora zbog sudara kod Raške u kom je stradalo pet osoba
RTV Novi Pazar pre 41 minutajoš 28 povezanih