Povezane vesti

Papa Franja želi u Severnu Koreju: Molim vas, pozovite me, neću vam reći ne

Papa Franja želi u Severnu Koreju: Molim vas, pozovite me, neću vam reći ne

N1 Info 26.08.2022
Papa Franja je zamolio vlasti u Pjongjangu da ga pozovu u posetu Severnoj Koreji, dodavši da neće propustiti priliku da poseti tu zemlju i radi za mir. Potencijalna papina poseta izolovanoj, nuklearno naoružanoj zemlji, bila je najavljena 2018. godine… »
Papa Franja želi u Severnu Koreju, čeka poziv da poseti Pjongjang

Papa Franja želi u Severnu Koreju, čeka poziv da poseti Pjongjang

Blic 26.08.2022
Poglavar Rimokatoličke crkve papa Franja zatražio je poziv Pjongjanga da poseti Severnu Koreju, objavio je južnokorejski medijski servis KBS. - Ići ću tamo čim me pozovu. Kažem da treba da me pozovu. Neću odbiti - rekao je papa Franjo. Papa Franja… »
Papa: Idem u Severnu Koreju čim me pozovu, neću odbiti poziv

Papa: Idem u Severnu Koreju čim me pozovu, neću odbiti poziv

Euronews 26.08.2022
Papa Franja izjavio je da Severna Koreja treba da mu uputi poziv da poseti tu zemlju, i da bi se on tom pozivu sigurno odazvao, prenosi Rojters pozivajući se na južnokorejske medije. "Ići ću tamo čim me pozovu. Kažem da bi trebalo da me pozovu… »
Papa franja moli Kim Džong una da vidi severnu Koreju: Molim vas pozovite me u posetu! Neću reći ne

Papa franja moli Kim Džong una da vidi severnu Koreju: Molim vas pozovite me u posetu! Neću reći ne

Kurir 26.08.2022
Papa Franjo je u televizijskom intervjuu u petak zamolio je vlasti u Pjongjangu da ga pozovu u posetu Severnoj Koreji, dodavši da neće propustiti priliku da poseti tu zemlju i radi za mir. Potencijalna papina poseta izolovanoj, nuklearno naoružanoj… »

Vesti dana »