Povezane vesti
Turska pop pevačica uhapšena zbog šale o verskim školama
Danas 26.08.2022
Turska pop pevačica Gulšen uhapšena je zbog „podsticanja na mržnju i neprijateljstvo“, a zbog šale o turskim verskim školama. Četrdesetšestogodišnja pevačica, čije je puno ime Gulšen Čolakoglu, privedena je iz svoje kuće prvo na ispitivanje u Istanbulu a… »
Turska pop zvezda uhapšena zbog šale o verskim školama
N1 Info 26.08.2022
Turska pop pevačica Gulšen uhapšena je zbog "podsticanja na mržnju i neprijateljstvo", a zbog šale o turskim verskim školama. Četrdesetšestogodišnja pevačica, čije je puno ime Gulšen Čolakoglu, privedena je iz svoje kuće prvo na ispitivanje u Istanbulu a… »
Turska pevačica Gulšen uhapšena nakon šale o verskim školama
Radio 021 26.08.2022
Turska pop zvezda Gulšen uhapšena je zbog "izazivanja mržnje i neprijateljstva" šalom o verskim školama, javlja danas AP. Četrdesetšestogodišnja Gulšen je u četvrtak uveče uhapšena u njenom stanu u Istanbulu. Gulšen je u aprilu na koncertu u Istanbulu… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih
Olujni vetar nosi sve pred sobom, sneg zatrpava bez prestanka! Zakoračili smo u mesto kao da smo usred Sibira
Telegraf pre 45 minutajoš 34 povezane
Svemirska osmica, efekat praćke i tamna strana Meseca – koji su naredni koraci misije „Artemis 2“
RTS pre 20 minutajoš 45 povezanih