Повезане вести

Лукашенко: Белоруски војни авиони модификовани и могу да носе нуклеарно оружје

Лукашенко: Белоруски војни авиони модификовани и могу да носе нуклеарно оружје

Политика 26.08.2022
МОСКВА – Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је данас да су белоруски војни авиони модификовани тако да могу да носе нуклеарно наоружање. Он је навео да је надоградња обављена након његовог састанка у јуну са… »
Лукашенко: Белоруски авиони модификовани да могу да носе нуклеарно наоружање

Лукашенко: Белоруски авиони модификовани да могу да носе нуклеарно наоружање

Н1 Инфо 26.08.2022
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да су белоруски војни авиони модификовани тако да могу да носе нуклеарно наоружање. Он је навео да је надоградња обављена након његовог састанка у јуну са руским… »
Белоруски сухоји прерађњни за нуклеарно оружје: Нема спаса за Запад

Белоруски сухоји прерађњни за нуклеарно оружје: Нема спаса за Запад

Правда 26.08.2022
Белоруски председник Александар Лукашенко је изјавио да је његова земља прерадила своје војне авионе за ношење нуклеарног оружја. „Они (Запад, – прим. ред.) морају да схвате да их неће спасити никакви хеликоптери, авиони, ако… »
Лукашенко: Наши авиони сада могу носити нуклеарно оружје

Лукашенко: Наши авиони сада могу носити нуклеарно оружје

Ал Јазеера 26.08.2022
‘Једном смо Путин и ја у Санкт Петербугу изјавили да ћемо бјелоруске авионе Су-24 модификовати да би могли да носе нуклеарно оружје. Све је завршено’, рекао је Лукашенко. Предсједник Бјелорусије Александар Лукашенко изјавио је… »
Лукашенко: Наши авиони сада могу да носе нуклеарно оружје

Еуроневс 26.08.2022
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да су белоруски авиони модификовани тако да могу да носе нуклеарно оружје. "Једном смо ја и (руски председник Владимир) Путин у Санкт Петербугу изјавили да ћемо белоруске… »
Лукашенко каже да су бјелоруски војни авиони спремни да носе нуклеарно наоружање

Лукашенко каже да су бјелоруски војни авиони спремни да носе нуклеарно наоружање

Слободна Европа 26.08.2022
Бјелоруски ауторитарни владар Александар Лукашенко је изјавио да су војни авиони његове земље Су-24 додатно опремљени како би могли носити нуклеарно оружје. Лукашенко, који подржава Кремљ у рату Русије против Украјине, рекао… »
Лукашенко: "Наши авиони сада могу да носе нуклеарно оружје, све је завршено"

Лукашенко: "Наши авиони сада могу да носе нуклеарно оружје, све је завршено"

Блиц 26.08.2022
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је данас да су белоруски авиони модификовани тако да могу да носе нуклеарно оружје. - Једном смо ја и (руски председник Владимир) Путин у Санкт Петербугу изјавили да ћемо… »
Пао договор Путина и лукашенка, сада је завршено: Белоруски авиони су управо прилагођени за нукеларно оружје?!

Пао договор Путина и лукашенка, сада је завршено: Белоруски авиони су управо прилагођени за нукеларно оружје?!

Мондо 26.08.2022
Александар Лукашенко, председник Белорусије је објавио да је прилагођавање њихових авиона за нуклеарно оружје управо завршено. Александар Лукашенко, председник Белорусије је објавио да је прилагођавање њихових авиона за… »
Лукашенко: Белоруски авиони сада могу да носе нуклеарно оружје

Лукашенко: Белоруски авиони сада могу да носе нуклеарно оружје

Нова 26.08.2022
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је данас да су белоруски авиони модификовани тако да могу да носе нуклеарно оружје. „Једном смо ја и (руски председник Владимир) Путин у Санкт Петербугу изјавили да ћемо… »

Инсајдер 26.08.2022
Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је данас да су белоруски авиони модификовани тако да могу да носе нуклеарно оружје. "Једном смо ја и (руски председник Владимир) Путин у Санкт Петербугу изјавили да ћемо… »

Вести дана »