Povezane vesti
Kurti: Ako Srbija odustane od graničnih kontrola, nećemo uvesti nove mere
Insajder 26.08.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da nova kosovska pravila reciprociteta neće stupiti na snagu 1. septembra, ako Srbija odustane od graničnih kontrola. "Spreman sam da (predsedniku Srbije Aleksandru) Vučiću pružim ruku. Ako Srbija pristane da se… »
N1 Info 26.08.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da nova kosovska pravila reciprociteta neće stupiti na snagu 1. septembra, ako Srbija odustane od graničnih kontrola. „Spreman sam da (predsedniku Srbije Aleksandru) Vučiću pružim ruku. Ako Srbija pristane da se… »
Novi magazin 26.08.2022
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da nova kosovska pravila reciprociteta neće stupiti na snagu 1. septembra, ako Srbija odustane od graničnih kontrola. "Spreman sam da (predsedniku Srbije Aleksandru) Vučiću pružim ruku. Ako Srbija pristane da se… »
Vesti dana »
Nastavlja se borba sa velikim požarima u Ibarskoj klisuri i Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 42 povezane
Reditelj Stevan Filipović napadnut u centru Beograda, tužilaštvo pokrenulo istragu, Vučić osudio napad
NIN pre 3 satajoš 59 povezanih
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 63 povezane
Kurti: Konstituisanje skupštine bez dogovora o predsedniku vodi ka novim izborima
N1 Info pre 3 satajoš 25 povezanih