Povezane vesti
Odbornica Ne davimo Beograd: Branko Kockica nas je ućutkivao, rekao mi je „Srećice, smiri se“
Danas 26.08.2022
Odbornica pokreta Ne davimo Beograd Natalija Simović izjavila je za N1 da je odbornik SNS-a Branislav Milićević Kockica na konstitutivnoj sednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda, ućutkivao, prekidao i omalovažavao nju i njenu… »
Odbornica Ne davimo Beograd o Branku Kockici: Rekao mi je „srećice, smiri se“
Nova 26.08.2022
Odbornica pokreta Ne davimo Beograd Natalija Simović izjavila je za N1 da je odbornik SNS-a Branko Milićević Kockica na konstitutivnoj sednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda, ućutkivao, prekidao i omalovažavao nju i njenu… »
Odbornica Ne davimo Beograd: Branko Kockica mi je rekao „srećice, smiri se“
N1 Info 26.08.2022
Odbornica pokreta Ne davimo Beograd Natalija Simović izjavila je za N1 da je odbornik SNS-a Branko Milićević Kockica na konstitutivnoj sednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda, ućutkivao, prekidao i omalovažavao nju i njenu… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Počela studentska šetnja: Velika kolona krenula ka policijskoj stanici 29. novembar
Nova pre 11 minutajoš 13 povezanih
Projektil pao u blizini nuklearne elektrane u Iranu; Amerikanci u Iranu tragaju za nestalim članom posade oborenog f-15E
RTS pre 11 minutajoš 43 povezane
LAZAREVA SUBOTA – VELIKI PRAZNIK PRED VASKRS: Običaji, značenje i zašto je Vrbica poseban dan za decu
Glas juga pre 2 satajoš 23 povezane
Očekuje nas povratak prolećnog vremena, a onda novi preokret: Prognoza RHMZ-a za naredne dane
Mondo pre 3 satajoš 24 povezane
U Lučanima poplavljeno više stotina hektara poljoprivrednog zemljišta, pokrenulo se nekoliko klizišta
Morava info pre 46 minutajoš 18 povezanih