Povezane vesti
Odbornica Ne davimo Beograd: Branko Kockica nas je ućutkivao, rekao mi je „Srećice, smiri se“
Danas 26.08.2022
Odbornica pokreta Ne davimo Beograd Natalija Simović izjavila je za N1 da je odbornik SNS-a Branislav Milićević Kockica na konstitutivnoj sednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda, ućutkivao, prekidao i omalovažavao nju i njenu… »
Odbornica Ne davimo Beograd o Branku Kockici: Rekao mi je „srećice, smiri se“
Nova 26.08.2022
Odbornica pokreta Ne davimo Beograd Natalija Simović izjavila je za N1 da je odbornik SNS-a Branko Milićević Kockica na konstitutivnoj sednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda, ućutkivao, prekidao i omalovažavao nju i njenu… »
Odbornica Ne davimo Beograd: Branko Kockica mi je rekao „srećice, smiri se“
N1 Info 26.08.2022
Odbornica pokreta Ne davimo Beograd Natalija Simović izjavila je za N1 da je odbornik SNS-a Branko Milićević Kockica na konstitutivnoj sednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda, ućutkivao, prekidao i omalovažavao nju i njenu… »
Vesti dana »

FOTO: Studenti i dalje ispred Filozofskog, došli i poljoprivrednici, situacija mirna
Radio 021 pre 14 minutajoš 46 povezanih

Sindikati: Bez dogovora o minimalcu za 2026. godinu, sledeći sastanak 29. avgusta
RTV pre 4 minutajoš 25 povezanih

Vučić sa Sorensenom: Dijalog vratiti na obavezu formiranja ZSO i zaštitu prava Srba na KiM
Sputnik pre 2 satajoš 23 povezane

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Ogroman požar kod Novog Sada: Gori industrijski objekat, čuju se detonacije (VIDEO)
Serbian News Media pre 59 minutajoš 22 povezane