Povezane vesti
Odbornica Ne davimo Beograd: Branko Kockica nas je ućutkivao, rekao mi je „Srećice, smiri se“
Danas 26.08.2022
Odbornica pokreta Ne davimo Beograd Natalija Simović izjavila je za N1 da je odbornik SNS-a Branislav Milićević Kockica na konstitutivnoj sednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda, ućutkivao, prekidao i omalovažavao nju i njenu… »
Odbornica Ne davimo Beograd o Branku Kockici: Rekao mi je „srećice, smiri se“
Nova 26.08.2022
Odbornica pokreta Ne davimo Beograd Natalija Simović izjavila je za N1 da je odbornik SNS-a Branko Milićević Kockica na konstitutivnoj sednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda, ućutkivao, prekidao i omalovažavao nju i njenu… »
Odbornica Ne davimo Beograd: Branko Kockica mi je rekao „srećice, smiri se“
N1 Info 26.08.2022
Odbornica pokreta Ne davimo Beograd Natalija Simović izjavila je za N1 da je odbornik SNS-a Branko Milićević Kockica na konstitutivnoj sednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda, ućutkivao, prekidao i omalovažavao nju i njenu… »
Vesti dana »
Na današnji dan, 5. septembar: Preminuo Slavko Leovac, završen Rusko-japanski rat, umrla Majka Tereza...
N1 Info pre 17 minutajoš 4 povezane
Vreme u subotu sunčano i veoma toplo sa slabim vetrom, temperatura i do 37 stepeni
Nova pre 6 satijoš 4 povezane
Makazice za pamćenje, a onda šok! Ovo je mogao da bude gol sezone – kakva šteta! (video)
Kurir pre 3 minutajoš 1 povezana
Adria News Network oglasio se o prestanku emitovanja emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ na televiziji Nova S
Danas pre 9 satijoš 2 povezane