Povezane vesti
Odbornica Ne davimo Beograd: Branko Kockica nas je ućutkivao, rekao mi je „Srećice, smiri se“
Danas 26.08.2022
Odbornica pokreta Ne davimo Beograd Natalija Simović izjavila je za N1 da je odbornik SNS-a Branislav Milićević Kockica na konstitutivnoj sednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda, ućutkivao, prekidao i omalovažavao nju i njenu… »
Odbornica Ne davimo Beograd o Branku Kockici: Rekao mi je „srećice, smiri se“
Nova 26.08.2022
Odbornica pokreta Ne davimo Beograd Natalija Simović izjavila je za N1 da je odbornik SNS-a Branko Milićević Kockica na konstitutivnoj sednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda, ućutkivao, prekidao i omalovažavao nju i njenu… »
Odbornica Ne davimo Beograd: Branko Kockica mi je rekao „srećice, smiri se“
N1 Info 26.08.2022
Odbornica pokreta Ne davimo Beograd Natalija Simović izjavila je za N1 da je odbornik SNS-a Branko Milićević Kockica na konstitutivnoj sednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda, ućutkivao, prekidao i omalovažavao nju i njenu… »
Vesti dana »
U novogodišnoj noći hladno, a onda totalni preokret: Očekuje se i do 15 stepeni, ali u plusu, evo i kada
Telegraf pre 2 satajoš 21 povezana
Studenti objavili link za dijasporu: Kako da potpišete listić za izbore, a ne možete uživo
Nova pre 1 satjoš 39 povezanih
Uklonjeni šatori na ulici ispred Skupštine, u sredu otvaranje novogodišnjeg seoceta
Glas Zaječara pre 3 satajoš 18 povezanih
Izbori na Kosovu: 'Politički zemljotres', kriza opozicije i Kurtijev (verovatni) treći mandat
BBC News pre 51 minutajoš 45 povezanih