Povezane vesti
Odbornica Ne davimo Beograd: Branko Kockica nas je ućutkivao, rekao mi je „Srećice, smiri se“
Danas 26.08.2022
Odbornica pokreta Ne davimo Beograd Natalija Simović izjavila je za N1 da je odbornik SNS-a Branislav Milićević Kockica na konstitutivnoj sednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda, ućutkivao, prekidao i omalovažavao nju i njenu… »
Odbornica Ne davimo Beograd o Branku Kockici: Rekao mi je „srećice, smiri se“
Nova 26.08.2022
Odbornica pokreta Ne davimo Beograd Natalija Simović izjavila je za N1 da je odbornik SNS-a Branko Milićević Kockica na konstitutivnoj sednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda, ućutkivao, prekidao i omalovažavao nju i njenu… »
Odbornica Ne davimo Beograd: Branko Kockica mi je rekao „srećice, smiri se“
N1 Info 26.08.2022
Odbornica pokreta Ne davimo Beograd Natalija Simović izjavila je za N1 da je odbornik SNS-a Branko Milićević Kockica na konstitutivnoj sednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda, ućutkivao, prekidao i omalovažavao nju i njenu… »
Vesti dana »

Protest zbog hapšenja u Nišu – studenti privedeni, pa pušteni posle više sati, šetnja do SNS-a uz brojne snage policije
Južne vesti pre 1 satjoš 1 povezana

(Foto): Sanirana oštećenja na zgradi tužilaštva nakon sinoćnog protesta u Valjevu, oglasilo se Ministarstvo pravde: "Niko ne sme biti iznad zakona"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Noću ne može da se diše! U Beogradu se desio opasan fenomen, ovo su najkritičnije tačke gradu: Ovo nije dobro za zdravlje!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Američki državni sekretar marko Rubio: "Svi su se saglasili da je najbolji način da se okonča ovaj sukob potpuni mirovni sporazum"
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana

Vremeplov: Postavljen kamen temeljac zgrade Narodnog pozorišta u Beogradu
RTV pre 1 satjoš 1 povezana