Повезане вести

Овако сам пронашао девојчицу коју је отео "Малчански берберин": Имао је нож, побегао је скоком са прозора куће

Овако сам пронашао девојчицу коју је отео "Малчански берберин": Имао је нож, побегао је скоком са прозора куће

Телеграф 26.08.2022
- Видео сам је само на кратко, како је умотану у ћебе и на столици износе из куће. Често сам размишљао шта би било да сам га тог дана сустигао, мислим да за једног од нас то не би било добро - прича Живић. Вест да је Нинослав… »
Исповест човека који је пронашао малчанског берберина: Нишлија рекао да га зна од детињства - Заслужио је тако да прође

Исповест човека који је пронашао малчанског берберина: Нишлија рекао да га зна од детињства - Заслужио је тако да прође

Мондо 26.08.2022
Нишлија који је пронашао М.К. коју је отео Нинослац Јовановић проговорио је о свим детаљима њеног проналаска. Нишлија који је пронашао М.К. коју је отео Нинослац Јовановић проговорио је о свим детаљима њеног проналаска. Вест… »
Нишлија по први пут открио све детаље проналаска жртве Малчанског берберина

Нишлија по први пут открио све детаље проналаска жртве Малчанског берберина

Нова 26.08.2022
Вест да је Нинослав Јовановић, осуђен на доживотну робију због отмице и силовања детета преминуо, Нишлији Емилу Живићу вратила је сећање на 29. децембар 2019. године када се нашао очи у очи са злогласним Малчанским берберином… »

Вести дана »