Povezane vesti
Ovako sam pronašao devojčicu koju je oteo "Malčanski berberin": Imao je nož, pobegao je skokom sa prozora kuće
Telegraf 26.08.2022
- Video sam je samo na kratko, kako je umotanu u ćebe i na stolici iznose iz kuće. Često sam razmišljao šta bi bilo da sam ga tog dana sustigao, mislim da za jednog od nas to ne bi bilo dobro - priča Živić. Vest da je Ninoslav Jovanović, osuđen… »
Ispovest čoveka koji je pronašao malčanskog berberina: Nišlija rekao da ga zna od detinjstva - Zaslužio je tako da prođe
Mondo 26.08.2022
Nišlija koji je pronašao M.K. koju je oteo Ninoslac Jovanović progovorio je o svim detaljima njenog pronalaska. Nišlija koji je pronašao M.K. koju je oteo Ninoslac Jovanović progovorio je o svim detaljima njenog pronalaska. Vest da je Ninoslav… »
Nišlija po prvi put otkrio sve detalje pronalaska žrtve Malčanskog berberina
Nova 26.08.2022
Vest da je Ninoslav Jovanović, osuđen na doživotnu robiju zbog otmice i silovanja deteta preminuo, Nišliji Emilu Živiću vratila je sećanje na 29. decembar 2019. godine kada se našao oči u oči sa zloglasnim Malčanskim berberinom. Toga dana, Emil… »
Vesti dana »
AP: teško da će se Kremlj uzbuđivati zbog Trampove pretnje novim sankcijama Rusiji
Politika pre 7 satijoš 6 povezanih
Od nedelje 21 stepen! Jutarnja sutra u minusu, a onda temperatura raste i raste, ali biće i snega i to u Beogradu! Detaljna vremenska prognoza do kraja januara
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Isak Bonga posle sjajne partije protiv Pariza: Odigrali smo ovaj meč kao da je finale
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Policajci pucali u znak upozorenja: Detalji drame na Čukarici, potraga za vozačem koji je udario saobraćajca
Blic pre 8 satijoš 1 povezana