Povezane vesti
"Srce je prestalo da joj kuca": Zvezda Granda izgubila bebu, slomljena od tuge: "Noćima ne spavam, nije se dovoljno razvila"
Blic 26.08.2022
Učesnica popularnog takmičenja "Zvezde Granda" Biljana Sulimanović potvrdila je da je imala spontani pobačaj. - Tačno je, moja trudnoća se dosta zakomplikovala i sve se nekako odigralo odjednom. Otišla sam na kontrolu i lekari su mi rekli da bebi ne kuca… »
Zvezda Granda izgubila bebu: „Rekli su mi da joj srce više ne kuca“
Nova 26.08.2022
Teški dani za pevačicu. Nekadašnja „Zvezda Granda“, Biljana Sulimanović, potvrdila je da je doživela spontani pobačaj. „Tačno je, moja trudnoća se dosta zakomplikovala i sve se nekako odigralo odjednom. Otišla sam na kontrolu i lekari su mi rekli da bebi… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Toplotni talas traje do utorka, stižu pljuskovi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
"Razgovarali smo telefonom, moj odgovor mejlom blokiran kao spam": Doktor negira navode zaštitnika građana o veštačenju u Valjevu
Nova pre 37 minutajoš 36 povezanih
Ne palite vatru na otvorenom prostoru: Apel Gradske uprave Smederevo zbog rizika od požara
Večernje novosti pre 2 satajoš 20 povezanih
Vatra ostavila pustoš u hrvatskom Omišu - pronađeno jedno telo, osmoro se bori za život
BBC News pre 7 minutajoš 141 povezana
Krtice za metro polaze iz Kine ka Srbiji, očekuje se da stignu u Evropu do oktobra
Forbes pre 4 satijoš 16 povezanih