Повезане вести
Четворица оптужених за лепљење плаката са ликом Верана Матића: Мислили смо да је на плакату лик неког певача
Инсајдер 26.08.2022
У Основном суду у Врању данас је одржано прво рочиште у случају лепљења плаката увредљиве садржине са ликом председника Асоцијације независних медија (АНЕМ) и чланом Сталне радне групе за безбедност новинара Верана Матића… »
У Врању одржано суђење четворици осумњичених за лепљење плаката са ликом Верана Матића
Данас 26.08.2022
„И раније сам као новинар добијао претње, али никада овакве, које сам добио од вишеструко осуђиваног лица какав је Дејан Николић Кантар из Врања. Све је почело након што је под притиском угрожен рад Ок радија на које сам… »
Оптужени за лепљење плаката против Верана Матића: Мислили смо да је неки певач
Н1 Инфо 26.08.2022
У Основном суду у Врању одржано је прво рочиште у случају лепљења плаката увредљиве садржине са ликом председника Асоцијације независних медија (АНЕМ) и чланом Сталне радне групе за безбедност Верана Матића, а четворица… »
Вести дана »
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане
ЦИК Косова утврдио рокове за организовање ванредних парламентарних избора
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 5 сатијош 4 повезане
Сутра Дан народног позоришта у Београду, ускоро објављивање децембарског репертоара
Данас пре 10 сатијош 1 повезана