Povezane vesti
Četvorica optuženih za lepljenje plakata sa likom Verana Matića: Mislili smo da je na plakatu lik nekog pevača
Insajder 26.08.2022
U Osnovnom sudu u Vranju danas je održano prvo ročište u slučaju lepljenja plakata uvredljive sadržine sa likom predsednika Asocijacije nezavisnih medija (ANEM) i članom Stalne radne grupe za bezbednost novinara Verana Matića. Četvorica optuženih… »
U Vranju održano suđenje četvorici osumnjičenih za lepljenje plakata sa likom Verana Matića
Danas 26.08.2022
„I ranije sam kao novinar dobijao pretnje, ali nikada ovakve, koje sam dobio od višestruko osuđivanog lica kakav je Dejan Nikolić Kantar iz Vranja. Sve je počelo nakon što je pod pritiskom ugrožen rad Ok radija na koje sam reagovao kao predsednik… »
Optuženi za lepljenje plakata protiv Verana Matića: Mislili smo da je neki pevač
N1 Info 26.08.2022
U Osnovnom sudu u Vranju održano je prvo ročište u slučaju lepljenja plakata uvredljive sadržine sa likom predsednika Asocijacije nezavisnih medija (ANEM) i članom Stalne radne grupe za bezbednost Verana Matića, a četvorica optuženih navela su… »
Vesti dana »

Poznato kada će Novak igrati odložen meč protiv Korde: Navijači će morati kasno na spavanje
Nova pre 45 minutajoš 18 povezanih

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 15 minutajoš 17 povezanih

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 10 satijoš 4 povezane

Košarkaši LA Klipersa pobedili Njujork, Bogdanović ubacio četiri poena
Politika pre 27 minutajoš 15 povezanih