Povezane vesti
Predsednik Vučić: Hrvatska bi da hapsi zbog reči iz '95, prvo me pustite do Jasenovca da položim cvet
Kurir 26.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas kazao da Hrvatska nastoji da hapsi zbog "reči iz 1995. godine" i da njemu to nije problem i da je spreman i na to, ali da traži da ga puste do Jasenovca da "položi cvet". Posle posete Sajmu šljiva u Osečini… »
Vučić: Hrvatska bi da hapsi zbog reči iz '95, prvo me pustite do Jasenovca da položim cvet
Insajder 26.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas kazao da Hrvatska nastoji da hapsi zbog "reči iz 1995. godine" i da njemu to nije problem i da je spreman i na to, ali da traži da ga puste do Jasenovca da "položi cvet". Posle posete Sajmu šljiva u Osečini… »
Vesti dana »
Veliki požar na kući u centru Čačka: Gori krovna konstrukcija, vatrogasne ekipe na licu mesta (FOTO)
RINA pre 5 satijoš 32 povezane
Aleksandra Rakića savladale emocije: "Ja sam sa Balkana, u sarmi ima supermoći"
Mondo pre 2 satajoš 87 povezanih
Tragedija na Bežanijskoj kosi: Sumnja se da je muškarac usmrtio sestru, pa izvršio samoubistvo
IndeksOnline pre 6 satijoš 24 povezane
Tropski talas u Srbiji: U 19 časova najtoplije u Zrenjaninu i Kikindi sa 36 stepeni, na Kopaoniku 20.
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 36 povezanih
Komemorativni skup u Nišu: "Nadstrešnica nije bila slučajnost, već posledica nemara i korupcije"
Nova pre 2 satajoš 21 povezana