Povezane vesti
Dodik o gasifikaciji istočnog sajrajeva: Imam dva uslova, prvi nema snabdevanja Federacije i promena naziva firme
Kurir 26.08.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da podržava gasifikaciju istočnog dela Republike Srpske, ali pod dva uslova: da to ne znači i snabdevanje gasom Sarajeva u Federaciji BiH i da se promeni naziv preduzeća "Sarajevogas" sa… »
Dodik: Podržavam gasifikaciju istočnog dela Republike Srpske, ali imam dva uslova
Danas 26.08.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da podržava gasifikaciju istočnog dela Republike Srpske, ali pod dva uslova: da to ne znači i snabdevanje gasom Sarajeva u Federaciji BiH i da se promeni naziv preduzeća „Sarajevogas“ sa… »
Vesti dana »
Nova tura snega u Srbiji, očekuje se i do 20 centimetara: Do kada će trajati zimski talas
NIN pre 27 minutajoš 26 povezanih
UŽIVO: Rat u Ukrajini - Ruski pregovarači stigli u Ženevu na pregovore Moskve, Kijeva i Vašingtona
Euronews pre 8 minutajoš 16 povezanih
"Pozvao me je na razgovor, a onda su usledile batine" Novi detalji prebijanja sina Snežane Đurišić, pretučen u stanu na Vračaru
Kurir pre 13 minutajoš 12 povezanih
Đedović Handanović: NIS uputio zahtev SAD za produženje licence, odluka se očekuje do kraja nedelje
Nedeljnik pre 3 minutajoš 8 povezanih
Vučić u Indiji na Samitu o veštačkoj inteligenciji: Planiran sastanak sa Modijem
Danas pre 23 minutajoš 9 povezanih