Povezane vesti
Dodik objasnio zašto nije dao saglasnost za novog nemačkog ambasadora u BiH
Sputnik 26.08.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da novom nemačkom ambasadoru nije dao saglasnost jer smatra da dolazi sa zlim namerama i da realizuje rigidnu nemačku politiku, što je, kako je ocenio, neprihvatljivo. „Nisam glup da ne razumem… »
Dodik protiv agremana ambasadoru Nemačke: Nema pravo da se meša u uređenje BiH
N1 Info 26.08.2022
Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je da Nemačka nema pravo da se meša u unutrašnje uređenje BiH i istakao da Berlin zagovara da BiH bude organizovana kao građanska zemlja, što je antiustavno, jer bi to značilo da… »
Dodik Nemcima: Nećete nas pobiti u ovom veku
Pravda 26.08.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da Nemačka nema pravo da se meša u unutrašnje uređenje BiH i istakao da Nemačka zagovara da BiH bude organizovana kao građanska zemlja, što je antiustavno i značilo bi da nema ni… »
Dodik očitao lekciju Berlinu: Nisam ja otišao da vodim političke ratove po Nemačkoj, nego oni dolaze ovde
Večernje novosti 26.08.2022
SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da Nemačka nema pravo da se meša u unutrašnje uređenje BiH i istakao da NJemačka zagovara da BiH bude organizovana kao građanska zemlja, što je antiustavno i značilo bi da nema ni… »
Vesti dana »
"Bože, spasi, me, đavo ju je ubio, ne ja"! Stravične reči muškarca koji je ubio majku, pa joj odsekao glavu
Mondo pre 20 minutajoš 25 povezanih
Sledeće sedmice česte temperaturne oscilacije, najtoplije u sredu, 18 stepeni
Politika pre 1 satjoš 22 povezane
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 4 satijoš 1 povezana
Karadžić: RTV nije namerno prekinuo program, neki ljudi nisu bili skoncentrisani na svoj posao
Radio 021 pre 3 satajoš 16 povezanih