Povezane vesti
Britni Spirs i muzika: Nova pesma posle šest godina
BBC News 26.08.2022
Američka pevačica uradila novu verziju pesme Tiny Dancer iz 1971. godine pesmu sa Eltonom Džonom. Britni Spirs objavila je prvu pesmu od kada je ukinuto starateljstvo kojim je kontrolisan gotovo svaki aspekt njenog života. Hold Me Closer, duet sa Eltonom… »
Britni Spirs se definitivno vratila na muzičku scenu: Poslušajte njen duet sa Eltonom Džonom "Hold Me Closer"
Telegraf 26.08.2022
Kako vam se dopada? Posle višegodišnje pauze, Britni Spirs se vratila na muzičku scenu. Kao što je poznato, ona je snimila duet sa Eltonom Džonom, koji nosi naziv "Hold Me Closer". Pesma se mnogo dopala obožavateljima, sudeći prema njihovim reakcijam na… »
Vesti dana »

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Amerikanci predložili da se napravi pauza: Ušakov: Suspendovano pitanje nove runde pregovora između Rusije i SAD
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Rektor Đokić o pregovorima sa premijerom Macutom: Univerzitet nije protiv države, nisam protivnik vlasti
Blic pre 8 minutajoš 2 povezane

Adriana je bila moždano mrtva u 6. nedelji trudnoće, održavali je u životu zbog zabrane abortusa: Rodila je sina, a nju će ove nedelje isključiti sa aparata !(foto)
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana

Novi dekan Filozofskog fakulteta u Nišu profesor Vladimir Ž. Jovanović
Blic pre 4 satijoš 1 povezana