Povezane vesti
Zašto 15 bukvara u Srbiji - nova školska godina, a dileme oko udžbenika stare
RTV 27.08.2022
BEOGRAD - Komisija za zaštitu konkurencije analizirala je stanje na tržištu udžbenika za osnovne škole i istakla da godinama dominira jedan izdavač, zbog čega je Ministarstvu prosvete upuputila preporuku da se propišu jasni kriterijumi na osnovu kojih će… »
Deca u Srbiji uče iz 15 bukvara, a nekada najpoznatiji izdavač sada je skoro zaboravljen
Telegraf 27.08.2022
Komisija za zaštitu konkurencije analizirala je stanje na tržistu udžbenika za osnovne škole i istakla da godinama dominira nemačka "Klet grupa" I ova školska godina počeće bez nacionalnih udžbenika. Razlog je činjenica da je Zakon o udžbenicima ostao… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 32 minutajoš 44 povezane

SNS za danas najavila skupove u 50 mesta širom Srbije: "Očekujemo više od 20.000 ljudi"
NIN pre 7 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih petorica me tukla krvnički, dok nije došao inspektor i podigao me
N1 Info pre 2 satajoš 3 povezane

Još tri meseca kućnog pritvora za novosadske aktiviste PSG-a i STAV
Danas pre 3 satajoš 10 povezanih

Veliki posao zvezde: Sjajni golman produžio ugovor sa klubom! Oglasio se branko Lazić: Emotivnom porukom se oprostio od Zvezde!
Hot sport pre 22 minutajoš 28 povezanih