Povezane vesti

Đere kroz dva taj-brejka do finala u Vinston-Salemu

Đere kroz dva taj-brejka do finala u Vinston-Salemu

Politika 27.08.2022
Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u finale turnira u Vinston-Salemu, pošto je u polufinalu savladao Švajcarca Marka-Andreu Hislera 7:6 (7:3), 7:6 (7:5), prenosi Tanjug. Rival u finalu biće mu Francuz Adrijan Manarino, koji je u drugom polufinalu… »
"Cenim što ću igrati finale": Laslo Đere juri treću titulu u karijeri

"Cenim što ću igrati finale": Laslo Đere juri treću titulu u karijeri

Večernje novosti 27.08.2022
SRPSKI teniser Laslo Đere igra sjajno u Vinston Sejlemu. On se plasirao u finale i ne krije da je srećan što će imati priliku da se bori za treću titulu u karijeri. FOTO: M. Vukadinović Trenutno 89. igrač sveta će u meču za trofej odmeriti snage… »
Đere: Nije bilo lako, srećan sam što ću igrati finale

Đere: Nije bilo lako, srećan sam što ću igrati finale

Sport klub 27.08.2022
Laslo Đere bio je zadovoljan, ali i umoran, nakon polufinala na Vinston Sejlem turniru. „Srećan sam što sam izgurao ovaj meč, bilo je veoma teško. Ovo mi je već peti meč ovde, veoma sam srećan što sam stigao do finala. Za mene je, do sada, ovo… »
Najbolji rezultat Đerea ove sezone: Plasirao se u finale turnira u Vinston-Selemu

Najbolji rezultat Đerea ove sezone: Plasirao se u finale turnira u Vinston-Selemu

Euronews 27.08.2022
Srpski teniser Laslo Ðere plasirao se u finale turnira u Vinston-Salemu, budući da je u polufinalu savladao Švajcarca Marka-Andreu Hislera 7:6 (7:3), 7:6 (7:5). Koiliko je borba u ovom polufinalnom duelu bila velika najbolje se vidi iz podatka da u… »
Dve Darije u finalu u Granbiju

Dve Darije u finalu u Granbiju

Sport klub 27.08.2022
U finalu WTA turnira u kanadskom Granbiju u subotu uveče sastaće se dve Darije - Darija Kasatkina i Darija Sevil. Darija Sevil do mesta u finalu je došla bez borbe. Njoj je zbog povrede meč predala Marta Kostjuk. Nije se mnogo u polufinalu umorila ni… »
Đere protiv Manarina u finalu Vinston Sejlema

Sport klub 27.08.2022
Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u finale ATP turnira u Vinston Sejlemu i za titulu će igrati potiv Adrijana Manarina. Laslo Đere je u polufinalu bio bolji od Marka-Andrea Haslera i slavio pobedu u dva seta – 7:6, 7:6. Spasao je Đere dve brejk… »
Prvo ATP finale na betonu za Lasla Đerea i NEVEROVATAN skok na ATP listi!

Prvo ATP finale na betonu za Lasla Đerea i NEVEROVATAN skok na ATP listi!

Sportske.net 27.08.2022
Naš teniser Laslo Đere uspeo je da se plasira u finale turnira u Vinston Sejlemu pošto je savladao Mark-Andrea Heslea 7:6(3), 7:5(5). Ovo je prvi put da Laslo Đere igra finale ATP turnira na betonu. Specijalista za šljaku, kako smo ga nazivali… »

N1 Info 27.08.2022
Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u finale ATP turnira u Vinston Sejlemu i za titulu će igrati potiv Adrijana Manarina. Laslo Đere je u polufinalu bio bolji od Marka-Andrea Haslera i slavio pobedu u dva seta – 7:6, 7:6. Spasao je Đere dve brejk… »
Samsonova i Sasnovič za pehar u Klivlendu

Samsonova i Sasnovič za pehar u Klivlendu

Sport klub 27.08.2022
U finalu WTA turnira u Klivlendu u subotu uveče snage će odmeriti Ljudmila Samsonova i Aliasandra Sasnovič. Aliasandra Sasnovič je do finala došla pobedom protiv Aliz Korne. Sedmi nosilac turnira bila je bolja od osmog favorita nakon tri odigrana… »
Bravo majstore! Srbin pokorio Ameriku, Đere nadomak titule

Bravo majstore! Srbin pokorio Ameriku, Đere nadomak titule

Večernje novosti 27.08.2022
SRPSKI teniser Laslo Đere obezbedio je učešće u finalu turnira u Vinston-Salemu, sa 2:0 savladao je Mark-Andre Eslera. FOTO: AP On će tako imati priliku da se bori za novu ATP titulu, rezultatom 2:0 (7:6, 7:6) savladao je Eslera i tako zakazao duel… »
Nema Novaka, ali Srbija ima jedno finale u Americi: Posle košmarne sezone naš teniser blista u SAD!

Nema Novaka, ali Srbija ima jedno finale u Americi: Posle košmarne sezone naš teniser blista u SAD!

Mondo 27.08.2022
Laslo Đere je napravio najbolji rezultat ove sezone i plasirao se u finale turnira u Vinston Sejlemu. Laslo Đere je napravio najbolji rezultat ove sezone i plasirao se u finale turnira u Vinston Sejlemu. Konačno dobar rezultat Lasla Đerea ove sezone… »

Vesti dana »