Повезане вести

Ђере кроз два тај-брејка до финала у Винстон-Салему

Ђере кроз два тај-брејка до финала у Винстон-Салему

Политика 27.08.2022
Српски тенисер Ласло Ђере пласирао се у финале турнира у Винстон-Салему, пошто је у полуфиналу савладао Швајцарца Марка-Андреу Хислера 7:6 (7:3), 7:6 (7:5), преноси Тањуг. Ривал у финалу биће му Француз Адријан Манарино, који је… »
"Ценим што ћу играти финале": Ласло Ђере јури трећу титулу у каријери

"Ценим што ћу играти финале": Ласло Ђере јури трећу титулу у каријери

Вечерње новости 27.08.2022
СРПСКИ тенисер Ласло Ђере игра сјајно у Винстон Сејлему. Он се пласирао у финале и не крије да је срећан што ће имати прилику да се бори за трећу титулу у каријери. ФОТО: М. Вукадиновић Тренутно 89. играч света ће у мечу за… »
Ђере: Није било лако, срећан сам што ћу играти финале

Ђере: Није било лако, срећан сам што ћу играти финале

Спорт клуб 27.08.2022
Ласло Ђере био је задовољан, али и уморан, након полуфинала на Винстон Сејлем турниру. „Срећан сам што сам изгурао овај меч, било је веома тешко. Ово ми је већ пети меч овде, веома сам срећан што сам стигао до финала. За мене… »
Најбољи резултат Ђереа ове сезоне: Пласирао се у финале турнира у Винстон-Селему

Најбољи резултат Ђереа ове сезоне: Пласирао се у финале турнира у Винстон-Селему

Еуроневс 27.08.2022
Српски тенисер Ласло Ðере пласирао се у финале турнира у Винстон-Салему, будући да је у полуфиналу савладао Швајцарца Марка-Андреу Хислера 7:6 (7:3), 7:6 (7:5). Коилико је борба у овом полуфиналном дуелу била велика најбоље се… »
Две Дарије у финалу у Гранбију

Две Дарије у финалу у Гранбију

Спорт клуб 27.08.2022
У финалу ВТА турнира у канадском Гранбију у суботу увече састаће се две Дарије - Дарија Касаткина и Дарија Севил. Дарија Севил до места у финалу је дошла без борбе. Њој је због повреде меч предала Марта Костјук. Није се много у… »
Ђере против Манарина у финалу Винстон Сејлема

Спорт клуб 27.08.2022
Српски тенисер Ласло Ђере пласирао се у финале АТП турнира у Винстон Сејлему и за титулу ће играти потив Адријана Манарина. Ласло Ђере је у полуфиналу био бољи од Марка-Андреа Хаслера и славио победу у два сета – 7:6, 7:6… »
Прво АТП финале на бетону за Ласла Ђереа и НЕВЕРОВАТАН скок на АТП листи!

Прво АТП финале на бетону за Ласла Ђереа и НЕВЕРОВАТАН скок на АТП листи!

Спортске.нет 27.08.2022
Наш тенисер Ласло Ђере успео је да се пласира у финале турнира у Винстон Сејлему пошто је савладао Марк-Андреа Хеслеа 7:6(3), 7:5(5). Ово је први пут да Ласло Ђере игра финале АТП турнира на бетону. Специјалиста за шљаку, како… »
Самсонова и Саснович за пехар у Кливленду

Самсонова и Саснович за пехар у Кливленду

Спорт клуб 27.08.2022
У финалу ВТА турнира у Кливленду у суботу увече снаге ће одмерити Људмила Самсонова и Алиасандра Саснович. Алиасандра Саснович је до финала дошла победом против Ализ Корне. Седми носилац турнира била је боља од осмог фаворита… »

Н1 Инфо 27.08.2022
Српски тенисер Ласло Ђере пласирао се у финале АТП турнира у Винстон Сејлему и за титулу ће играти потив Адријана Манарина. Ласло Ђере је у полуфиналу био бољи од Марка-Андреа Хаслера и славио победу у два сета – 7:6, 7:6… »
Браво мајсторе! Србин покорио Америку, Ђере надомак титуле

Браво мајсторе! Србин покорио Америку, Ђере надомак титуле

Вечерње новости 27.08.2022
СРПСКИ тенисер Ласло Ђере обезбедио је учешће у финалу турнира у Винстон-Салему, са 2:0 савладао је Марк-Андре Еслера. ФОТО: АП Он ће тако имати прилику да се бори за нову АТП титулу, резултатом 2:0 (7:6, 7:6) савладао је Еслера… »
Нема Новака, али Србија има једно финале у Америци: После кошмарне сезоне наш тенисер блиста у САД!

Нема Новака, али Србија има једно финале у Америци: После кошмарне сезоне наш тенисер блиста у САД!

Мондо 27.08.2022
Ласло Ђере је направио најбољи резултат ове сезоне и пласирао се у финале турнира у Винстон Сејлему. Ласло Ђере је направио најбољи резултат ове сезоне и пласирао се у финале турнира у Винстон Сејлему. Коначно добар резултат… »

Вести дана »