Повезане вести
Србин брутално претукао руску ММА легенду: Завршио меч за 20 секунди, а Александар полудео због тога! (видео)
Мондо 27.08.2022
Спектакуларна борба Александра Илића "Џокера" у Русији, против човека који има преко 70 професионалних мечева. Спектакуларна борба Александра Илића "Џокера" у Русији, против човека који има преко 70 професионалних мечева… »
ВИДЕО Српски ММА борац коленом нокаутирао легенду за 15 секунди, почела лудница
Нова 27.08.2022
Илић је угасио светло већ у 15. секунди. Александар „Џокер“ Илић уписао је сјајан тријмф у РЦЦ јер је Александра Шлеменка из Русије нокаутирао за само 15 секунди. Испитивање снаге је трајало баш, баш кратко, а онда је Илић… »
Ау, о овом нокауту ће да се прича Србин "патосирао" Руса, па послао моћну поруку (фото)
Вечерње новости 27.08.2022
СРПСКИ ММА борац Александар "Џокер" Илић уписао је велики тријумф у РЦЦ дивизији након победе над руским борцем Александром Шлеменком, он је противника бацио на земљу након само 15 секунди борбе. ФОТО… »
Вести дана »
"Ја сам православни Србин и поносан сам на корене!" Овако је о себи говорио Марк Брновић: "Покупио сам најбоље од целог Балкана" (фото)
Блиц пре 5 сатијош 4 повезане
Власт за среду спрема досад најјачи удар на правосуђе: „Ако се ово деси, идемо у тоталну репресију“
Данас пре 10 сатијош 3 повезане