Povezane vesti

Priznao ženi da ga muvaju druge devojke! Marko ispričao sve Luni Đogani, a evo kako je ona reagovala - Otkrio detalje!

Priznao ženi da ga muvaju druge devojke! Marko ispričao sve Luni Đogani, a evo kako je ona reagovala - Otkrio detalje!

Mondo 27.08.2022
Luna Đogani i njen suprug odigrali su jedan izazov, koji je doveo do mnogih Markovih priznanja. Luna Đogani i njen suprug odigrali su jedan izazov, koji je doveo do mnogih Markovih priznanja. Bivši rajilit učesnici i koji su nedavno kupili imanje na… »
"Muvaju me druge žene": Marko morao da prizna Luni sve što do sada nikome nije rekao - ovo su njegove pikantne tajne

"Muvaju me druge žene": Marko morao da prizna Luni sve što do sada nikome nije rekao - ovo su njegove pikantne tajne

Blic 27.08.2022
Marko Miljković i Luna Đogani odlučili su da igraju igru izazova, u kojoj "u vatru" pada ovoga puta Marko. Oni su snimili video klip u kojem on mora da odgovori na Luninih 10 pitanja, a ukoliko odbije mora da popije napitke koji nisu nimalo prijatni… »
Muvaju me druge žene: Šok priznanje Marka Miljkovića, otkrio Luni i ko mu se od pevačica dopada! Evo kako je ona reagovala!

Muvaju me druge žene: Šok priznanje Marka Miljkovića, otkrio Luni i ko mu se od pevačica dopada! Evo kako je ona reagovala!

Kurir 27.08.2022
Marko Miljković i Lun a Đogani odlučili su da igraju igru izazova, u kojoj "u vatru" pada ovoga puta Marko. Oni su snimili video klip u kojem on mora da odgovori na Luninih 10 pitanja, a ukoliko odbije mora da popije napitke koji nisu nimalo prijatni… »

Vesti dana »