Повезане вести

Признао жени да га мувају друге девојке! Марко испричао све Луни Ђогани, а ево како је она реаговала - Открио детаље!

Признао жени да га мувају друге девојке! Марко испричао све Луни Ђогани, а ево како је она реаговала - Открио детаље!

Мондо 27.08.2022
Луна Ђогани и њен супруг одиграли су један изазов, који је довео до многих Маркових признања. Луна Ђогани и њен супруг одиграли су један изазов, који је довео до многих Маркових признања. Бивши рајилит учесници и који су… »
"Мувају ме друге жене": Марко морао да призна Луни све што до сада никоме није рекао - ово су његове пикантне тајне

"Мувају ме друге жене": Марко морао да призна Луни све што до сада никоме није рекао - ово су његове пикантне тајне

Блиц 27.08.2022
Марко Миљковић и Луна Ђогани одлучили су да играју игру изазова, у којој "у ватру" пада овога пута Марко. Они су снимили видео клип у којем он мора да одговори на Луниних 10 питања, а уколико одбије мора да попије напитке који… »
Мувају ме друге жене: Шок признање Марка Миљковића, открио Луни и ко му се од певачица допада! Ево како је она реаговала!

Мувају ме друге жене: Шок признање Марка Миљковића, открио Луни и ко му се од певачица допада! Ево како је она реаговала!

Курир 27.08.2022
Марко Миљковић и Лун а Ђогани одлучили су да играју игру изазова, у којој "у ватру" пада овога пута Марко. Они су снимили видео клип у којем он мора да одговори на Луниних 10 питања, а уколико одбије мора да попије напитке који… »

Вести дана »