Povezane vesti

Patila sam i dolazila u iskušenje da odustanem od svega! Kraljica bakšiša otvorila dušu: Drugi su prolazili pored mene!

Patila sam i dolazila u iskušenje da odustanem od svega! Kraljica bakšiša otvorila dušu: Drugi su prolazili pored mene!

Mondo 27.08.2022
Tea Tairović gde god da nastupa atmosferu dovede do vrhunca, a mnogi su je nazvali i "kraljicom bakšiša". Tea Tairović gde god da nastupa atmosferu dovede do vrhunca, a mnogi su je nazvali i "kraljicom bakšiša". Popularna pevačica koja kada zameša… »
Ispovest Tee Tairović: Govorila o izgledu, pa priznala da se nikad neće udati

Ispovest Tee Tairović: Govorila o izgledu, pa priznala da se nikad neće udati

Nova 27.08.2022
Pevačica Tea Tairović danas je jedna od najpopularnijih mladih pevačica, a sada se prisetila koliko je težak i trnovit njen put do uspeha bio. „Nastupam svakog dana, izgubila sam orijentaciju koji dan u nedelji, a koji je datum. Iskreno, izdržavam… »
Velika ispovest tee Tairović: Pevačica progovorila o izgledu, karijeri, pa priznala da se nikad neće udati

Velika ispovest tee Tairović: Pevačica progovorila o izgledu, karijeri, pa priznala da se nikad neće udati

Blic 27.08.2022
Pevačica Tea Tairović danas je jedna od najpopularnijih mladih pevačica, a sada se prisetila koliko je težak i trnovit njen put do uspeha bio. - Nastupam svakog dana, izgubila sam orijentaciju koji dan u nedelji, a koji je datum. Iskreno, izdržavam… »

Vesti dana »