Povezane vesti
Ispovest Tee Tairović: Govorila o izgledu, pa priznala da se nikad neće udati
Nova 27.08.2022
Pevačica Tea Tairović danas je jedna od najpopularnijih mladih pevačica, a sada se prisetila koliko je težak i trnovit njen put do uspeha bio. „Nastupam svakog dana, izgubila sam orijentaciju koji dan u nedelji, a koji je datum. Iskreno, izdržavam taj… »
Patila sam i dolazila u iskušenje da odustanem od svega! Kraljica bakšiša otvorila dušu: Drugi su prolazili pored mene!
Mondo 27.08.2022
Tea Tairović gde god da nastupa atmosferu dovede do vrhunca, a mnogi su je nazvali i "kraljicom bakšiša". Tea Tairović gde god da nastupa atmosferu dovede do vrhunca, a mnogi su je nazvali i "kraljicom bakšiša". Popularna pevačica koja kada zameša u… »
Velika ispovest tee Tairović: Pevačica progovorila o izgledu, karijeri, pa priznala da se nikad neće udati
Blic 27.08.2022
Pevačica Tea Tairović danas je jedna od najpopularnijih mladih pevačica, a sada se prisetila koliko je težak i trnovit njen put do uspeha bio. - Nastupam svakog dana, izgubila sam orijentaciju koji dan u nedelji, a koji je datum. Iskreno, izdržavam taj… »
Vesti dana »

Studenti objavili plan i program za današnji protest: „Ostavite pištaljke kod kuće. Ponesite parče crne tkanine“
Nova pre 30 minutajoš 31 povezana

Broj poginulih u napadu na Kijev porastao na 26, ranjeno 156 osoba
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih

Au, kakve su ovo makazice - pa ovo je umetničko delo! Pogledajte kako je Partizan saznao narednog rivala - ova golčina obilazi svet, retko se viđa ovako nešto!
Kurir pre 45 minutajoš 30 povezanih

VREME DANAS: Uživajte u suncu i toploti, za vikend stiže osveženje
Nedeljnik pre 1 satjoš 16 povezanih