Povezane vesti

Upucao sam sebe? Muškarac koji je sinoć ranjen u Zemunu od ranije poznat policiji

Upucao sam sebe? Muškarac koji je sinoć ranjen u Zemunu od ranije poznat policiji

Blic 27.08.2022
Nj. B. (42) koji je sinoć ranjen u kući u Hemingvejevoj ulici u Zemunu, najverovatnije je sam sebe upucao. Kako Telegraf navodi, on je i nakon operacije u teškom stanju. UŽAS U ZEMUNU Muškarac upucan u kući, sa ranom na stomaku prevezen u bolnicu U… »
Sam sebe upucao? Muškarac u Zemunu posle operacije u teškom stanju

Sam sebe upucao? Muškarac u Zemunu posle operacije u teškom stanju

Nova 27.08.2022
Muškarac je sa prostrelnom ranom sinoć prevezen u KBC Bežanijska kosa. Nj. B. (42) koji je sinoć upucan u kući u Hemingvejevoj ulici u Zemunu, najveraovatnije je sam sebe upucao, piše Telegraf. Prema saznanjima, on je i nakon operacije u teškom… »
Muškarac ranjen u Zemunu upucao sam sebe: Posle operacije i dalje je u teškom stanju

Muškarac ranjen u Zemunu upucao sam sebe: Posle operacije i dalje je u teškom stanju

Telegraf 27.08.2022
Muškarac je sa prostrelnom ranom sinoć prevezen u KBC Bežanijska kosa. Nj. B. (42) koji je sinoć upucan u kući u Hemingvejevoj ulici u Zemunu, najveraovatnije je sam sebe upucao. Kako saznajemo, on je i nakon operacije u teškom stanju. U toku dana… »

Vesti dana »