Povezane vesti
Traore već priča o derbiju!
Sportske.net 27.08.2022
Hamidu Traore je stigao u redove Partizana kao pojačanje na poziciji defanzivnog veznog, a u izjavi za klupski sajt istakao je da je prelazak u redove crno-belih korak unapred. "Srećan sam što sam ovde, jer je Partizan veliki klub. Kada sam saznao za… »
Novi igrač crno-belih: Rekao sam menadžeru da je Partizan savršena prilika
Nova 27.08.2022
Crno-beli promovisali su novu uzdanicu. Partizan je odlučio da promoviše fudbalera koji je prošlu sezonu proveo u turskom Girensporu i koji bi trebalo da donese novi kvalitet. „Srećan sam što sam ovde jer je Partizan veliki klub. Kada sam saznao za… »
Novo pojačanje Partizana iznelo prve utiske: ‘Već se osećam kao kod kuće – Ne volim hvalospeve!’
Hot sport 27.08.2022
Značajno pojačanje za beogradske ‘crno-bele’! Dok su prvotimci Partizana predvođeni šefom stručnog štaba, Gordanom Petrićem, bili na Malti gde su izborili prolazak u grupnu fazu Lige konferencije, u Beograd je stigao momak koji će predstavljati pravo… »
Hamidu Traore veruje u Partizan: Pričaću na terenu, mislim da idemo dalje u Ligi konferencija
Euronews 27.08.2022
Dok su prvotimci Partizana predvođeni šefom stručnog štaba, Gordanom Petrićem, bili na Malti gde su izborili prolazak u grupnu fazu Lige konferencije, u Beograd je stigao momak koji će predstavljati pravo pojačanje u veznom redu. U pitanju je Hamidu… »
Crno-beli Traore već progovorio srpski: Hvala, brate!
Sport klub 27.08.2022
Novi igrač Partizana Hamidu Traore govorio je za klupski sajt o prvim utiscima po dolasku u Beograd. Dok su fudbaleri Partizana bili na Malti gde su izborili prolazak u grupnu fazu Lige konferencije, u Beograd je stigao Hamidu Traore, pojačanje u veznom… »
Dijabate, legendarni špic i zaboravljeni štoper doveli pojačanje Partizanu: Slušaj ovamo, moraš da me odvedeš u Beograd!
Mondo 27.08.2022
Hamidu Traore je otkrio kako je stigao u Partizan! Hamidu Traore je otkrio kako je stigao u Partizan! Partizan je izborio plasman u Ligu konferencija, saznao je i sa kim će i kada da igra u tom takmičenju, a za te utakmice biće spreman i Hamidu Traore… »
Vesti dana »

Kalendar protesta: Mesto i satnica najavljenih okupljanja za ceo vikend
Nedeljnik pre 24 satajoš 23 povezane

"Ta odluka će dovesti do katastrofalnih posledica" UAE osudili plan Izraela da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 1 satjoš 38 povezanih

"Zelenski neka bude spreman da nešto potpiše"! Tramp najavio skori susret s Putinom: Sad predlažu model razmene teritorija!
Kurir pre 1 satjoš 49 povezanih

Azerbejdžan i Armenija potpisali deklaraciju o trajnom miru uz podršku SAD-a
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 29 povezanih