Povezane vesti
"Ovu odluku bi i ona donela": Poznato gde će biti sahranjena Kristina koja je nastradala na Malti: "Znam svog anđela, neću da…
Blic 27.08.2022
"Znam svoje dete i znam da bi ona želela tako, zato ću tako i uraditi. Mi smo doneli odluku da Kristinu sahranimo na Malti, a što se tiče prijatelja i rodbine, organizovaćemo prevoz", reči su Strahinje Živanović, oca tragično nastradale Kristine (23) iz… »
Neću da joj razdvajam dušu od tela! Otac nastradale Kristine neutešan: Biće sahranjena na Malti, ona bi to i želela
Kurir 27.08.2022
Kristina Živanović (23) iz Sokobanje poginula je na Malti kad je autobus naleteo na nju dok se vraćala sa posla. Njen otac, Strahinja Živanović nakon što je od svoje žene, a Kristinine majke saznao šta se desilo, uputio se ka Malti, sa koje se vratio u… »
„Neću joj razdvajati dušu od tela“: Kristina će biti sahranjena na Malti
Nova 27.08.2022
Kristina Živanović (23) poreklom iz Sokobanje tragično je nastradala na Malti, tačnije u gradu St. Pol Bej, kada je na nju naleteo autobus Malta transporta. Nesrećna devojka podlegla je povredama na licu mesta. Njen otac, Strahinja Živanović nakon što je… »
Kristina će biti sahranjena na Malti, gde je i nastradala: "Neću joj razdvajati dušu od tela"
Telegraf 27.08.2022
Kristina Živanović (23) poreklom iz Sokobanje tragično je nastradala na Malti, tačnije u gradu St. Pol Bej, kada je na nju naleteo autobus Malta transporta. Nesrećna devojka podlegla je povredama na licu mesta. Njen otac, Strahinja Živanović nakon što je… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 6 satijoš 32 povezane

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima i raketama, uz koncentraciju ruskih snaga na istoku
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 31 povezana

Šapić: Trg Nikole Pašića biće završen za dva dana, ne zna se kada će biti pušten saobraćaj zbog šatora
Insajder pre 4 satijoš 27 povezanih

Milojević nije pao na provokacije poljaka: Nema straha! Ovo je Zvezdinih startnih 11, uz sve dileme!
Kurir pre 35 minutajoš 31 povezana