Povezane vesti

"Ovu odluku bi i ona donela": Poznato gde će biti sahranjena Kristina koja je nastradala na Malti: "Znam svog anđela, neću…

"Ovu odluku bi i ona donela": Poznato gde će biti sahranjena Kristina koja je nastradala na Malti: "Znam svog anđela, neću…

Blic 27.08.2022
"Znam svoje dete i znam da bi ona želela tako, zato ću tako i uraditi. Mi smo doneli odluku da Kristinu sahranimo na Malti, a što se tiče prijatelja i rodbine, organizovaćemo prevoz", reči su Strahinje Živanović, oca tragično nastradale Kristine… »
Neću da joj razdvajam dušu od tela! Otac nastradale Kristine neutešan: Biće sahranjena na Malti, ona bi to i želela

Neću da joj razdvajam dušu od tela! Otac nastradale Kristine neutešan: Biće sahranjena na Malti, ona bi to i želela

Kurir 27.08.2022
Kristina Živanović (23) iz Sokobanje poginula je na Malti kad je autobus naleteo na nju dok se vraćala sa posla. Njen otac, Strahinja Živanović nakon što je od svoje žene, a Kristinine majke saznao šta se desilo, uputio se ka Malti, sa koje se… »
„Neću joj razdvajati dušu od tela“: Kristina će biti sahranjena na Malti

„Neću joj razdvajati dušu od tela“: Kristina će biti sahranjena na Malti

Nova 27.08.2022
Kristina Živanović (23) poreklom iz Sokobanje tragično je nastradala na Malti, tačnije u gradu St. Pol Bej, kada je na nju naleteo autobus Malta transporta. Nesrećna devojka podlegla je povredama na licu mesta. Njen otac, Strahinja Živanović nakon… »
Kristina će biti sahranjena na Malti, gde je i nastradala: "Neću joj razdvajati dušu od tela"

Kristina će biti sahranjena na Malti, gde je i nastradala: "Neću joj razdvajati dušu od tela"

Telegraf 27.08.2022
Kristina Živanović (23) poreklom iz Sokobanje tragično je nastradala na Malti, tačnije u gradu St. Pol Bej, kada je na nju naleteo autobus Malta transporta. Nesrećna devojka podlegla je povredama na licu mesta. Njen otac, Strahinja Živanović nakon… »

Vesti dana »