Povezane vesti

Kancelarija za KiM: Srpkinja brutalno pretučena u svojoj kući u severnom delu Kosovske Mitrovice

Kancelarija za KiM: Srpkinja brutalno pretučena u svojoj kući u severnom delu Kosovske Mitrovice

Euronews 27.08.2022
Božana R. (84), koja je brutalno pretučena u svojoj kući u severnoj Kosovskoj Mitrovici u noći između četvrtka i petka, žrtva je nasilnika i kriminalaca, ali i atmosfere nasilјa koju Priština stvara proteklih nedelјa, navodi se u saopštenju… »
"Pola sata su me pesnicama tukli i glavu mi tresli o pod": Potresna ispovest Božane iz Severne Mitrovice (video)

"Pola sata su me pesnicama tukli i glavu mi tresli o pod": Potresna ispovest Božane iz Severne Mitrovice (video)

Mondo 27.08.2022
Božanu R. su pretukli provalnici tražeći od nje novac koji ona nije imala. Božanu R. su pretukli provalnici tražeći od nje novac koji ona nije imala. Božanu R. (84) iz Severne Mitrovice su brutalno pretukla dva provalnika kada su pokušali da je… »
„Zakoljite me, ja pare nemam“: Ispovest pretučene žene iz Severne Mitrovice

„Zakoljite me, ja pare nemam“: Ispovest pretučene žene iz Severne Mitrovice

Nova 27.08.2022
Božana R. (84) iz Severne Mitrovice oporavlja se na odeljenju intenzivne nege u bolnici u Severnoj Mitrovici, nakon što su je brutalno pretukla dvojica maskiranih napadača koji su pokušali da je opljačkaju. Božana kaže da su provalnici sa njom… »
Starica pretučena u svojoj kući u severnom delu Kosovske Mitrovice

Starica pretučena u svojoj kući u severnom delu Kosovske Mitrovice

N1 Info 27.08.2022
"Srpska starica Božana R. (84), koja je brutalno pretučena u svojoj kući u severnoj Kosovskoj Mitrovici u noći između četvrtka i petka, žrtva je najbednijih nasilnika i kriminalaca, ali i atmosfere nasilja koju Priština stvara proteklih nedelja"… »
Pretučena srpska starica u severnoj Kosovskoj Mitrovici

Pretučena srpska starica u severnoj Kosovskoj Mitrovici

RTV 27.08.2022
BEOGRAD - Srpska starica Božana R. (84)brutalno je pretučena u svojoj kući u severnoj Kosovskoj Mitrovici u noći između četvrtka i petka, saopštila je danas Kancelarija za Kosovo i Metohiju ističući da je ona "žrtva najbednijih nasilnika i… »
U Severnoj Mitrovici pretučena srpkinja: 2 muškarca je vezala i tražila novac (foto)

U Severnoj Mitrovici pretučena srpkinja: 2 muškarca je vezala i tražila novac (foto)

Pravda 27.08.2022
U noći između četvrtka i petka dvojica za sada nepoznatih napadača upali su u kuću starice Božane R. (84) u Severnoj Mitrovici, koju su mučili i pretukli tražeći od nje novac. Pretučena starica je prebačena u bolnicu i trenutno se nalazi na… »
Detalji brutalne tuče: Baku Božanu maltretirali napadači koji su govorili albanski?

Detalji brutalne tuče: Baku Božanu maltretirali napadači koji su govorili albanski?

Telegraf 27.08.2022
Ovakva vrsta napada na Srbe i njihovu imovinu najčešće ostaje nerasvetljena. Srpska starica Božana R. (84), koja je brutalno pretučena u svojoj kući u severnoj Кosovskoj Mitrovici u noći između četvrtka i petka, žrtva je najbednijih nasilnika i… »
Užas! U Severnoj Mitrovici pretučena srpkinja 2 muškarca je vezala i tražila novac: Otvaraj da te ne ubijemo

Užas! U Severnoj Mitrovici pretučena srpkinja 2 muškarca je vezala i tražila novac: Otvaraj da te ne ubijemo

Kurir 27.08.2022
U noći između četvrtka i petka dvojica za sada nepoznatih napadača upali su u kuću starice Božane R. (84) u Severnoj Mitrovici, koju su mučili i pretukli tražeći od nje novac. Pretučena starica je prebačena u bolnicu i trenutno se nalazi na… »

Vesti dana »