Povezane vesti
Finska premijerka u suzama: To je privatno, to je zabava, to je život, a ja sam čovek
Luftika 27.08.2022
Finska premijerka Sana Marin ponovo je javno pričala o posledicama video-snimaka njene žurke koji su počeli da kruže društvenim mrežama pre nedelju dana i tom prilikom jedva obuzdavala suze. Podsećanja radi, nakon što su se pojavili snimci sa privatne… »
Finska premijerka: Ja sam čovek, treba mi malo radosti u mračnim vremenima
Radio 021 27.08.2022
Finska premijerka Sana Marin borila se sa suzama dok je govorila o posledicama video-snimaka njene žurke koji su počeli da kruže društvenim mrežama nedelju dana ranije. Nakon što su se pojavili snimci sa privatne žurke, na kojima je Marin bila "malo… »
Vesti dana »

UN: Izraelski plan da preuzme kontrolu nad gradom Gaza opasna eskalacija
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih

BLOG UŽIVO „BIA, SNS mafija“: Studenti ispred sedišta službi bezbednosti održali skup podrške koleginici kojoj je zabranjen ulazak u zemlju
Nova pre 10 minutajoš 23 povezane

Blumberg: SAD rade na sporazumu sa Rusijom koji podrazumeva zadržavanje novih teritorija
Sputnik pre 20 minutajoš 38 povezanih

Nakon napada na novinare prilikom uklanjanja spomenika Pavlu Đurišiću: Privedeno pet osoba, jedna uhapšena
Večernje novosti pre 41 minutajoš 27 povezanih

Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
B92 pre 2 satajoš 34 povezane