Povezane vesti

Patrijarh Porfirije i mitropolit Joanikije, gliserom od Tivta do Herceg Novog

Patrijarh Porfirije i mitropolit Joanikije, gliserom od Tivta do Herceg Novog

RTS 27.08.2022
Patrijarh Porfirije boravi u trodnevnoj poseti Herceg Novom. Patrijarh je na Instagramu objavio da se, zajedno sa mitropolitom crnogorsko-primorskim Joanikijem, od Tivta do Herceg Novog prevezao gliserom. "Mitropolit Joanikije, moj brat, organizovao je da… »
Patrijarh porfirije gliserom stigao do Herceg Novog: Pogledajte kako je mitropolit Joankije dočekao poglavara SPC (foto)

Patrijarh porfirije gliserom stigao do Herceg Novog: Pogledajte kako je mitropolit Joankije dočekao poglavara SPC (foto)

Večernje novosti 27.08.2022
PATRIJARH Porfirije stigao je u Crnu Goru gde je dočekan kako dolikuje. Foto D. Milovanović - Mitropolit Joanikije, moj brat, organizovao je da od Tivta do Herceg Novog stignemo najbrže udobnim gliserom. Zahvaljujem Davoru Lakičeviću i njegovoj… »
Patrijarh porfirije stigao u tivat: Osoblje aerodroma prišlo za blagoslov (foto)

Patrijarh porfirije stigao u tivat: Osoblje aerodroma prišlo za blagoslov (foto)

Srbija danas 27.08.2022
Patrijarh Porfirije stigao je u Crnu Goru, a na tivatskom aerodromu dočekalo ga je osoblje koje je prišlo za blagoslov. - Od prvog koraka na aerodromu u Tivtu putnici i ljubazno aerodromsko osoblje mi prilazi za blagoslov - naveo je na Instagramu… »
Patrijarh porfirije stigao u Crnu Goru: Osoblje tivatskog aerodroma prišlo za blagoslov (foto)

Patrijarh porfirije stigao u Crnu Goru: Osoblje tivatskog aerodroma prišlo za blagoslov (foto)

Večernje novosti 27.08.2022
PATRIJARH Porfirije stigao je u Crnu Goru, a na tivatskom aerodromu dočekalo ga je osoblje koje je prišlo za blagoslov. Foto: Z. Jovanović - Od prvog koraka na aerodromu u Tivtu putnici i ljubazno aerodromsko osoblje mi prilazi za blagoslov - naveo je… »

Vesti dana »