Povezane vesti
Deset godina Modrićeve magije u Realu
Vesti online 27.08.2022
Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić na današnji dan pre 10 godina potpisao je ugovor sa Realom iz Madrida, a španski As napravio je priču o njegovoj deceniji u “kraljevskom klubu”. “Potpisivanje za Real Madrid bila mi je jedna od… »
Modrić deset godina u Realu: San iz kog ne želim da se budim
Euronews 27.08.2022
Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Luka Modrić na današnji dan pre 10 godina potpisao je ugovor sa Realom iz Madrida, a španski As napravio je priču o njegovoj deceniji u "kraljevskom klubu". "Potpisivanje za Real Madrid bila mi je jedna od… »
Modrić emotivno o Realu: Ovo je san iz kog ne želim da se probudim
Nova 27.08.2022
Kapiten reprezentacije Hrvatske bio je iskren. Luka Modrić je na današnji dan pre 10 godina potpisao ugovor sa Realom iz Madrida, a španski As napravio je priču o njegovoj deceniji u „kraljevskom klubu“. „Potpisivanje za Real Madrid bila mi je jedna od… »
Vesti dana »

SAD: Objavljen snimak mogućeg osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka
RTV pre 33 minutajoš 14 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 53 minutajoš 14 povezanih

Ogroman napad na Rusiju: Na meti i Moskva, gorelo postrojenje Lukoila! Letovi na aerodromu u Sankt Peterburgu otkazani (foto,video)
Blic pre 3 minutajoš 12 povezanih

Srbije odavno nema, ovo su parovi polufinala Eurobasketa: Finci svima šok, ostali od početka jure zlato
Mondo pre 3 minutajoš 14 povezanih